Теории на заговор vs. Coincidence theory

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Изгледа само кај RH крвна група што имаат како се лепат магнетите како кај @ПрофаундлиСтупид исто и @Dumbledore ја носи таа група, па не сакаат магнетна реакција да предизвикаат.
Рон... вака.

Пошто го прифати моето извинување, одлучивме да бидеш инициран на наредното скалило кое со себе носи наредно ниво на илуминација.

Имено ние со РХ сме малку овде меѓу човештвото, магнетизмот како последица од вакцината не е кај нашиот род, ние не се вакцинираме едноставно пошто нема потреба... а самите вакцини вклучувајќи ја и таа што ја прими ние ги измисливме и беа спремни уште пред пандемијата.

На пунктот каде ти се вакцинираше ти беше дадена сосема десета вакцина направена само за тебе и уште неколку избрани.

Деновиве ќе ти биде пратена адреса, на читачот за картички доближи го само рамото.... и официјално да ти посакаме добредојде... под шестарот.

71kwp7IlDfL._AC_SS350_.jpg

Љ.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
далеку сте вие од адамантиум, можеби старо железо само да се лепи за вас
Баба ти сите подфоруми ги чита.
Каде и да ја споменам ми става луто смајли. :(

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.726
Поени од реакции
42.317
Баба ти сите подфоруми ги чита.
Каде и да ја споменам ми става луто смајли. :(
она се плаши да се вакцинира, пошто веќе има магнет у неа, се плаши да дојде у случај на предозирање и да почне фазата на радиоактивност

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
она се плаши да се вакцинира, пошто веќе има магнет у неа, се плаши да дојде у случај на предозирање и да почне фазата на радиоактивност
Кажи ѝ дека Кајгана не е весник. Се навикнала од последна страна да чита. :D

Член од
13 април 2021
Мислења
3.432
Поени од реакции
11.286
За да може една метална паричка да се залепи за телото на човекот, стотици пати поголема количина железо би требало да содржи вакцината отколку што може да се инјектира! Само железото може да магнетизира, а ниту една вакцина не содржи железо.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
според постовиве она е сега на патување до себеспознавањето, и затоа да не ја дираме
Зар малку и биле 60 години да се себеспознае!?

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.726
Поени од реакции
42.317

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
овој само по фризурава ќе го приметиш дека е забеган
Постои една дефиниција која добро го дефинира поимот забеган или луд, а тоа е состојба во која се наоѓаш и е под нивото на умот.
Постојат три состојби, на ниво на умот тоа е обичен некој човек...такви се 99% од луѓето, после под ниво на умот(лудаци) и над ниво на умот(просветлени, или богови).
Ја сум Бог, Рон, а богами и Крешо :)

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.726
Поени од реакции
42.317
Постои една дефиниција која добро го дефинира поимот забеган или луд, а тоа е состојба во која се наоѓаш и е под нивото на умот.
Постојат три состојби, на ниво на умот тоа е обичен некој човек...такви се 99% од луѓето, после под ниво на умот(лудаци) и над ниво на умот(просветлени, или богови).
Ја сум Бог, Рон, а богами и Крешо :)
многу си скромен боди, можеби само зоки може да те дешифрира, пошто он е најблиску до тебе

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
многу си скромен боди, можеби само зоки може да те дешифрира, пошто он е најблиску до тебе
Пошто сум Бог не ми е проблем скромноста, ма да може некој да се запраша зошто уопште ти кажувам дека сум Бог.
Автоматски споено мислење:

И братот е Бог....по братска линија.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.530
Поени од реакции
22.185

Kajgana Shop

На врв Bottom