- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.732
- Поени од реакции
- 42.320
далеку сте вие од адамантиум, можеби старо железо само да се лепи за васТоа не е магнет, туку адамантиум.
далеку сте вие од адамантиум, можеби старо железо само да се лепи за васТоа не е магнет, туку адамантиум.
Рон... вака.Изгледа само кај RH крвна група што имаат како се лепат магнетите како кај @ПрофаундлиСтупид исто и @Dumbledore ја носи таа група, па не сакаат магнетна реакција да предизвикаат.
Баба ти сите подфоруми ги чита.далеку сте вие од адамантиум, можеби старо железо само да се лепи за вас
она се плаши да се вакцинира, пошто веќе има магнет у неа, се плаши да дојде у случај на предозирање и да почне фазата на радиоактивностБаба ти сите подфоруми ги чита.
Каде и да ја споменам ми става луто смајли.
Кажи ѝ дека Кајгана не е весник. Се навикнала од последна страна да чита.она се плаши да се вакцинира, пошто веќе има магнет у неа, се плаши да дојде у случај на предозирање и да почне фазата на радиоактивност
За да може една метална паричка да се залепи за телото на човекот, стотици пати поголема количина железо би требало да содржи вакцината отколку што може да се инјектира! Само железото може да магнетизира, а ниту една вакцина не содржи железо.Alarmantno - otkrili smo zašto se magneti hvataju na kožu cijepljenih? - Najnovije Vijesti
Ovaj tekst je možda najvažniji koji sam u životu napisao, zbog implikacija informacija u njemu. Zadnjih tjedana dešava se nešto izuzetno čudno. Ljudi koji su se cijepili protiv COVID-a prijavljuju vrlo neobičnu nuspojavu – njihova tijela postaju magnetizirana! Koliko god čudno zvučalo ovo nije...www.logicno.com
според постовиве она е сега на патување до себеспознавањето, и затоа да не ја дирамеКажи ѝ дека Кајгана не е весник. Се навикнала од последна страна да чита.
Зар малку и биле 60 години да се себеспознае!?според постовиве она е сега на патување до себеспознавањето, и затоа да не ја дираме
овој само по фризурава ќе го приметиш дека е забеганДобро е додека играш шах да го слушаш.PODCAST SEKSTANT #17 KREŠIMIR MIŠAK - O TRANSHUMANIZMU
PODCAST SEKSTANT #17 KREŠIMIR MIŠAKU 17. epizodi podcasta Sekstant gost je Krešimir Mišak.Pričamo o transhumanizmu, tehnokraciji, Europskoj uniji, Americi, d...www.youtube.com
Постои една дефиниција која добро го дефинира поимот забеган или луд, а тоа е состојба во која се наоѓаш и е под нивото на умот.овој само по фризурава ќе го приметиш дека е забеган
многу си скромен боди, можеби само зоки може да те дешифрира, пошто он е најблиску до тебеПостои една дефиниција која добро го дефинира поимот забеган или луд, а тоа е состојба во која се наоѓаш и е под нивото на умот.
Постојат три состојби, на ниво на умот тоа е обичен некој човек...такви се 99% од луѓето, после под ниво на умот(лудаци) и над ниво на умот(просветлени, или богови).
Ја сум Бог, Рон, а богами и Крешо
Пошто сум Бог не ми е проблем скромноста, ма да може некој да се запраша зошто уопште ти кажувам дека сум Бог.многу си скромен боди, можеби само зоки може да те дешифрира, пошто он е најблиску до тебе
Na mene nisto ne se lepi a kolku ke bese jako nekoj dinar plus ke zarabotevмагнети се лепеле на вакцинираните. @Dumbledore затоа не сака да се вакцинира