Сосема возможно, и посакувано од сите нас хејтерите на ЛеКоњ.Suns in 6?
Прв би го избркал Леброн од екипа, невиден канцер, одбрана не игра, во напад стерилен и троши премногу топки. Куртон.Освен Шрудер и Леброн, се друго нека го пратат во Детроит, со Драмонд the delusional princess на чело. Не ми се верува дека човекот едно време викаше дека е подобар од Ембид.
Без Дејвис е и те како возможно тоа, еве и денес, а и на првата утакмица се гледа дека без него не можат. Првата утакмица беше едноставно слаб, денес се повреди... Овие Кузма, Карусо, Мекелмор и компанија имам впечаток дека не знаат топка да водат. Стоки ме напнаа у недела навечер а очекував да ги утепаат.Сосема возможно, и посакувано од сите нас хејтерите на ЛеКоњ.
Серијава испаѓа кој ќе биде поздрав.
Ако АД не се врати, играчите на Лејкерс уште сеа нека уплаќаат у туристичка агенција.
Нема да ме чуди ако на следната измисли некоја повреда за да може да го оправда испаѓањето.После ова забивање да не сте пишале уште еднаш дека глуждот му е повреден![]()
Јеп... Кога Крис Пол ја пресече на минута и пол до крај тројца Лејкери трчаа назад во одбрана, ЛеФлоп и Шредер останаа напред. Останатото е историја.Нема да ме чуди ако на следната измисли некоја повреда за да може да го оправда испаѓањето.
Можда најдобриот шутер од полудистанца во историјата. Мене ме нервира не знам зоштоКрис Пол е Point-God. Брадосаниот има уште фурни леб
А како ГОАТот и онај другиот најјак играк беа понижени среде Лос Анџелес?Abe kako najjakiot igra4 i onoj drugiot najjak igra4 bea ponizheni vo sred Boston? Neli se ke izgazea babu6i.
Вечер пред финалето таман Мајами-Милвоки да се одгледа полувремето. А и Портланд Денвер може да се фати другото полувреме!
Стварно ли поставуваш овакви прашања? "Гоат-от" и другиот најјак играч кој се повреди се 80% од тимот. А другата екипа која што изгуби во својот тим има: 3 суперстара, бивш суперстар и топ3 шутери моментално. А изгубија од еден единствен игра4А како ГОАТот и онај другиот најјак играк беа понижени среде Лос Анџелес?
ахамСтварно ли поставуваш овакви прашања? "Гоат-от" и другиот најјак играч кој се повреди се 80% од тимот. А другата екипа која што изгуби во својот тим има: 3 суперстара, бивш суперстар и топ3 шутери моментално. А изгубија од еден единствен игра4