Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Покрај Виери дури и Адани има лиженоМалку калчо романтика во овоа тмурна квечерина.
Сите овде заедно на куп, немаме во животот ни 5% цицки лижено колку овие двајца бомбери.
Инзаги на шмек ги фаќал, тоа е таа класа ебачка, иде у диско седи и чека да му доаѓаат пичиња кои го прашуваат дали може да ги ебе.Малку калчо романтика во овоа тмурна квечерина.
Сите овде заедно на куп, немаме во животот ни 5% цицки лижено колку овие двајца бомбери.
Екипа Атакаре, газат, на чело со Господин Господин Бориело.Малку калчо романтика во овоа тмурна квечерина.
Барем да пишеше доле by Benevento Balakan FansEmery - Napustio PSG, osvojio evropski trofej
Tuchel- Napustio PSG, osvojio evropski trofej
T. Silva- Napustio PSG, osvojio evropski trofej
Buffon- Napustio PSG,
Барем да пишеше доле by Benevento Balakan Fans
Не ти,за тебе знаев дека си полуретардиран.Него го проверуев..by Benevento Balakan Fans
Не ти,за тебе знаев дека си полуретардиран.Него го проверуев..![]()
![]()
Пишал "научи се да пишуваш како што треба" а Торино со мала буква го напишал.О господе боже,полуписмени те учат како да пишуваш.Удри си заушки сам на себе и врати се у прво оделение да донаучиш како треба.Овој полуретардираниот ако те фати заушки надвор од форум има да те чујат и во торино, така да седи си мирен, и научи се да пишуваш како што треба.
Зашто почнуваш со вреѓање и ја носиш темата во курац а кога не ти одговара плачеш по админи?Пишал "научи се да пишуваш како што треба" а Торино со мала буква го напишал.О господе боже,полуписмени те учат како да пишуваш.Удри си заушки сам на себе и врати се у прво оделение да донаучиш како треба.![]()
![]()
![]()
Па не знам ти шо мислиш,ама ја ниту едно "пријави" не сум стиснал на ничив пост ниту па сум се жалел на админите.Дефинирај вреѓање.Се фатил другарот за згрешена буква што очигледно е додадена по грешка,напишал име на град со мала буква и ми држи предававање да научам да пишувам.Зашто почнуваш со вреѓање и ја носиш темата во курац а кога не ти одговара плачеш по админи?