Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Абе сето тоа е во ред дека ќе се продаваат дел од играчите...ама размисливте кај ќе се продаваат?..кој освен ПСЖ и Сити можи да си дозволи да троши моментално?...па и другите клубови гнијат во долгој и имаат финансиски проблеми..и сега некој ќе се осмели да фршни 90-100 милиони за Лукаку,Хакими или Лаутаро?....Лукаку нема шанси во Сити да оди бидејќи е стар за нивни стандарди и останваат Лаутаро( со оглед дека Агуеро бега) или Хакими(ама Вокер и Кансело се таму)...или евентуално во ПСЖ да оди Лукаку како замена за Икарди...Реал,Барса и Атлетико гнијат во долгој и се во финансиски минус...Баерн евентуално ..ама пак тие не се некои трошачи и генерално домаќински пазарат.

Член од
29 април 2018
Мислења
93
Поени од реакции
128
Не те разбирам зашо не си во право. А може ли на пример оставката на Конте да значи бегање од одговорност во ситуација кога не можат да му достават све што сака, кхм..., ради светската криза од која е погоден секој ебан тим? Може ли да значи дека Конте го прави истово во трет тим по ред?
Скрос е во право. Тоа е одлика на шампионски тренер како што и треба да има еден клуб како Интер. Неможе човек или тим кој што цели кон титули секоја година да биде задоволен од ова што го налагаат кинезите.
Воопшто не го сакам Конте, тактички најограничен тренер од оние елитните. Но карактер кој што му треба на еден тим кој мора да напредува. Неговово заминување и немање асална замена за него е огромен знак за целите на тимот во наредниве сезони.

Како и да е тренери ко Инзаги и остала фела , кои ќе ќутат и трпат со тимот што ќе им го напраат се огромен чекор назад после се што напраија и додека не ја решат целава ситуација, пак ни следат реприза сезони. Во најмала рака како оние со Спалети.

Член од
13 јануари 2021
Мислења
85
Поени од реакции
71
Oficialno Bastoni potpisa nov dogovor do 2024,znaci ne e sve taka crno kako se pisuva,conte si odite i da kazam pravo milo mi e sto odite pa ne moze be sekoj 6 meseci on da postavuva uslovi da ide javno protiv upravata,pa na site ke ni e krivo ako si ide nekoj top igrac ama toa ne znaci kraj na svetot ako si dobar trener ne mora samo so igracite sto ti ke baras da osvois scudeto(kaj sto konkurencijata bese 0)treba da se dokazes i koga nema da ti se ispolnat site zelbi,ja veruvam deka Marrota ke uspee da zima nekoj dobar igrac i pak ke bideme glavni favoriti za scudeto

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Ти шо мислиш, колку ќе продадат и кои?
Види, сите се справуваме со стресот на различни начини. @Stefan-kobe според мене одбива да ја согледа реалноста и на тој начин си купува време, не мора да се нервира и да гризе нокти се додека евентуалната продажба не се случи. Тоа е заштитен механизам.

Јас секако посакувам да е во право, да го поминеме преодниов рок најбезболно, а Конте да си заминал поради вообичаениот краток спој.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.256
Поени од реакции
113.216
Ти шо мислиш, колку ќе продадат и кои?
Не знам стварно брат, немаме се уште тренер, веројатно и тренерот ќе се прашува нешто околу изборот на играчите. Ако стварно мора да продаваат мислам дека Ериксен ќе го јаде и могуче некој од одбрана, Лаутаро нема да си оди со оглед на тоа дека Барса го земаа Агуеро, а и Интер ќе бара минимум 100ка за него, а таков трансфер летово тешко дека воопшто ќе се деси, едино Реал ако не го земе Мбапе. Како и да е мое мислење е дека ќе се ослободат од одредени крлежи, Видал и Коларов пред се, овој вториов во Ѕвезда е изгледа договорен, Јанг исто си оди итн. Со тоа ќе се ослободи малце буџетот од плати и ќе може да се донесе барем еден играч, Де Пол на пример и нешо лев бек да се испазари со позајмици, рати кур се тресе.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
веројатно и тренерот ќе се прашува нешто околу изборот на играчите
Инзаги, завршена работа.

Што мислиш, колку ќе го прашуваат? Повеќе или помалку од Спалети?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.256
Поени од реакции
113.216
Скрос е во право. Тоа е одлика на шампионски тренер како што и треба да има еден клуб како Интер. Неможе човек или тим кој што цели кон титули секоја година да биде задоволен од ова што го налагаат кинезите.
Не налагаат Кинезите, короната налага. Ќе повторам, има и други гиганти кои се во поголеми долгови од Интер, Барса на пример, па не гледам никој да ги распаѓа ко нас што не прават тука. Веројатно вистината е негде на средина, Конте бара гаранции дека нема никого да му продадат и дека ќе му донесат неколку играчи, овие нормално не можат тоа да му го дадат и овој одма заминува, впрочем како што правеше и во Јуве и Челзи. Дежаву од негова страна, само мое мислење е дека се уште нема до толку добро реноме за тоа да го прави, побогу групи у ЛШ нема пројдено. Да не зборам дека земаше астрономски голема и според мене незаслужена плата. Буквално Интер му пружи се што може овие две години, поддршка, љубов, трансфери (барем од тие појаките играчи што ги посакуваше горе доле све му донесоа) и тој на првата препрека реши да замине. Нема да го плукам и пцујам, нека му е со среќа понатака, али за мене лично останува истиот тој што беше и пред Интер, разгален и лигле.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.256
Поени од реакции
113.216
Инзаги, завршена работа.

Што мислиш, колку ќе го прашуваат? Повеќе или помалку од Спалети?
Моќна досетка која може да доведе до помирување на Изреал и Палестина.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Моќна досетка која може да доведе до помирување на Изреал и Палестина.
Твојата има повеќе шанси да ги помири.

Не беше досетка, сериозно прашање беше. Поминавме низ бантер ера, еден куп тренери се сменија. Имам впечаток дека прашуваат само кога ќе платат 10+.

Во секој случај, да му посакаме успех на Инзаги, и среќа да не му го уназадат тимот премногу.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.822
Поени од реакции
23.031
Ќе гази Симеоне во Интер.
Купот и суперкупот нека не се мачат да го организираат, освоени се тие титули.
Ќе видиме за Серија А зашто далеку ќе догураме во ЛШ, може да бидат уморни играчите што би рекол Трибиани.
Ако може да донесе со себе еден од Луис Алберто или Сергеј, на коњ сме.
Не знам со Стракоша, дали он имаше фајт или Лотито, ама давај го и него.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.256
Поени од реакции
113.216
Ќе гази Симеоне во Интер.
У Атлетико е Симеоне.
Автоматски споено мислење:

Не беше досетка, сериозно прашање беше. Поминавме низ бантер ера, еден куп тренери се сменија. Имам впечаток дека прашуваат само кога ќе платат 10+.

Во секој случај, да му посакаме успех на Инзаги, и среќа да не му го уназадат тимот премногу.
Не знам, ама мислам дека тројката назад нема да му ја чепкаат, сепак 3-5-2 игра. Хакими исто, препотребен ќе му биде. Ако МОРА да се жртвува ваљда Лаутаро, а ако не мора тогаш ќе ве замарам цела сезона тебе и Урко, а можно е и да ве вреѓам. Бива?

Kajgana Shop

На врв Bottom