Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Абе зашо драмите волку кога не е ни почнато летото, трансфер преодниот рок, неаме се уште официјално нов тренер? Леле Конте си отишол, божем Фергусон си отишол, а не лигле мртво кое во неколку прилики јавно се сереше врз играчите и управата, особено врз Ериксен. Ок, достави титула, не крена левел погоре во однос на Спалети, ама нема сигурно вени да сечам што си отишол. Крај краева он е тој што го напушта Интер, не го напушта Интер него. Јас сфаќам дека секој тренер си има свои барања, ама човекот мора да разбере дека светот го погоди катаклизма последниве година и пол, секако на короната мислам, и дека нормално е да има рестрикции и помалце трошење. Па доволен е фактот што цела сезона без гледачи ја истеравме, ништо повеќе, тоа се оооогромни финансиски загуби. Од тоа што читам периодов низ нетов скоро сите тимови се соочуваат со финансиски проблеми, па не глеам други тренери да квичат како Конте што се лигави. Ако е толку добар тренер нека направи со истиве играчи повторно успех плус некои мининални засилувања ко Де Пол на пример. Крвта да му ја ебам.

Баш ме занима која ќе е таа распродажба што ќе се случи во тимови според одредени особи овде, Маркес пред се. Ќе си отидат сите играчи ли? Кажете што ќе биде за да знаеме и ние другите што не знаеме ништо што да очекуваме. На кој не му се игра во Интер вратата му е широко отворена, барем Бепе е лик што не држи со сила играчи во екипа.
1. Никого особено не го боли Тасе за Конте.

2. Проблемот е што ќе продаваат, по сите најави повеќе отколку што ние овде си мислиме на форум. Се шпекулира за Хакими, што е катастрофа од библиски размери. Аусилио денес ти е сликан со Ромањоли, ене го на твитер види си, што значи дека еден од Де Фрај или Скринијар ќе го мажат за Белгија.

На кој не му се игра вратата му е отворена... секако, нема грешка.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
735
Поени од реакции
1.171
Според Ди Марцио, Инѕаги е договорен.

Кој сака нека честита :(

Член од
23 август 2010
Мислења
39.256
Поени од реакции
113.216
1. Никого особено не го боли Тасе за Конте.

2. Проблемот е што ќе продаваат, по сите најави повеќе отколку што ние овде си мислиме на форум. Се шпекулира за Хакими, што е катастрофа од библиски размери. Аусилио денес ти е сликан со Ромањоли, ене го на твитер види си, што значи дека еден од Де Фрај или Скринијар ќе го мажат за Белгија.

На кој не му се игра вратата му е отворена... секако, нема грешка.
1. Не ти се обратив тебе лично, општо мислев. Не само на темава, него и низ нетот, а особено во Армата има сечење вени по Конте.
2. Ќе продаваат, точно, како и секој клуб што продава. Ако дадат 5 првотимци тогаш ни следи распад, ама ако рецимо го жртвуваат Де Фрај и го земат Ромањоли тогаш преку стап реално, не дека Де Фрај е слаб или дека сакам да си иде, ама нема да е ништо страшно. Имаме многу отпад од кој ќе се собере солидна сума за бар еден добар играч, можда двајца, што нема да е лошо.

И да, ќе повторам пак, Бепе е тип на спортски директор кој не држи никого со сила во тим. Еден куп незадоволни играчи има продадено и успешно ги има надополнето во иднина. Ако не се лажам Погба така квичеше за у Јунајтед и од денешен аспект гледано ги одра со тој трансфер, а Јуве се изнаосвојува титули и без него. Затоа реков, на кој не му се игра за Интер вратите му се отворени, со сила нема да го држат.

Член од
27 септември 2015
Мислења
610
Поени од реакции
656
Според Ди Марцио, Инѕаги е договорен.

Кој сака нека честита :(
Di Marzio - Two-year contract at 4 million, waiting for a short phone call to close it permanently. Lotito interrupted the renewal negotiation, angry. Inzaghi is getting closer and closer to being Inter's next coach

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.789
Сари ја има играно и 4-3-1-2, формација што одговара на играчите кои ги има Интер. Дали е идеално решение, нормално дека не, ама beggars can't be choosers. Хакими може сосема комотно да игра и во 4ка назад, цела кариера го играше тоа.
Али, како и да е, се согласувам дека Инзаги е подобар фит, барем на хартија.
Гасперини, мислам дека воопшто и не е споменуван како опција, а и имавме краток увид во неговата компатибилност со средината која би го чекала во Интер.
Искрено прв пат слушам дека некогаш играл 4312, Али нема везе, секако треба да се префрлите Инзаги да го анализирате, а не Сари :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.924
Поени од реакции
5.554
Симоне Инзаги за Сари во тактичка смисла е тоа што е Сер Алекс Фергусон за Величе Шумоликоски. End....

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.105
Поени од реакции
9.046
Нема зима за клуб како нашиов, не знам што толку паничите.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
3.972
Поени од реакции
9.514
Нека ги донесе Сергејот и Кореа место Лаутаро и било кој везњак што не се вика Николо и топ сме.

Член од
27 септември 2015
Мислења
610
Поени од реакции
656
Di Marzio - Dozens of coaches have been proposed to Inter only today. The English, the French, the Spanish. But Inter's first choice after Allegri was Simone Inzaghi

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
12.938
1. Не ти се обратив тебе лично, општо мислев. Не само на темава, него и низ нетот, а особено во Армата има сечење вени по Конте.
2. Ќе продаваат, точно, како и секој клуб што продава. Ако дадат 5 првотимци тогаш ни следи распад, ама ако рецимо го жртвуваат Де Фрај и го земат Ромањоли тогаш преку стап реално, не дека Де Фрај е слаб или дека сакам да си иде, ама нема да е ништо страшно. Имаме многу отпад од кој ќе се собере солидна сума за бар еден добар играч, можда двајца, што нема да е лошо.

И да, ќе повторам пак, Бепе е тип на спортски директор кој не држи никого со сила во тим. Еден куп незадоволни играчи има продадено и успешно ги има надополнето во иднина. Ако не се лажам Погба така квичеше за у Јунајтед и од денешен аспект гледано ги одра со тој трансфер, а Јуве се изнаосвојува титули и без него. Затоа реков, на кој не му се игра за Интер вратите му се отворени, со сила нема да го држат.
Како не разбираш бе брате дека оставката на Конте е гнасен показател дека не чека дебакл на поле финансии,стабилност,ростер и сл.?
Мене ми е преку кур да го гледам интер како гние на 5-6то место и гребе да влезе во усраната лш!
Заминувањето на Конте буквално тоа значи.
Mark my words и слободно цитирај ме во септември,јануар мај или коа сакаш.

Да знам дека Интер е стабилен кур нема да ме боли за конинаторот кој во лш е бетер од зоран стратев жути,лабаво ќе си свиркав чекајќи го алегри,чоло,клоп,гвардиола и на ним сличните.
Јас таков Интер сакам,овој со инзагивци,мацаровци и сл. ми носи само тага,разочарување и генерално муљ mood,ако ме разбираш шо сакам да речам :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.256
Поени од реакции
113.216
Како не разбираш бе брате дека оставката на Конте е гнасен показател дека не чека дебакл на поле финансии,стабилност,ростер и сл.?
Мене ми е преку кур да го гледам интер како гние на 5-6то место и гребе да влезе во усраната лш!
Заминувањето на Конте буквално тоа значи.
Mark my words и слободно цитирај ме во септември,јануар мај или коа сакаш.

Да знам дека Интер е стабилен кур нема да ме боли за конинаторот кој во лш е бетер од зоран стратев жути,лабаво ќе си свиркав чекајќи го алегри,чоло,клоп,гвардиола и на ним сличните.
Јас таков Интер сакам,овој со инзагивци,мацаровци и сл. ми носи само тага,разочарување и генерално муљ mood,ако ме разбираш шо сакам да речам :)
Не те разбирам зашо не си во право. А може ли на пример оставката на Конте да значи бегање од одговорност во ситуација кога не можат да му достават све што сака, кхм..., ради светската криза од која е погоден секој ебан тим? Може ли да значи дека Конте го прави истово во трет тим по ред?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
12.938
Не те разбирам зашо не си во право. А може ли на пример оставката на Конте да значи бегање од одговорност во ситуација кога не можат да му достават све што сака, кхм..., ради светската криза од која е погоден секој ебан тим? Може ли да значи дека Конте го прави истово во трет тим по ред?
Ете тука лежи зајакот.
Ти мислиш дека конте си бега зш не му го доставуваат мбапе,де брујн и халанд.
Јас тврдам дека чоекот не сака да продаде некој од првотимците,нешто со што секој Интераш би се согласил.
Кој од нас е во право - времето ќе покаже :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
16 април 2014
Мислења
7.263
Поени од реакции
11.528
Ти шо мислиш, колку ќе продадат и кои?

Kajgana Shop

На врв Bottom