UEFA EURO 2020 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Остајте сеа тоа, добив код шо добив него овие Холанџаниве 10 дена карантин бараат. Има некој инфо дали е задолжителен/доброволен карантинов? Се си мислев за натпревариве ќе ги укинат рестрикцииве, сеа ова ме попари.

Остајте сеа тоа, добив код шо добив него овие Холанџаниве 10 дена карантин бараат. Има некој инфо дали е задолжителен/доброволен карантинов? Се си мислев за натпревариве ќе ги укинат рестрикцииве, сеа ова ме попари.
За натпреварите не верувам дека ќе ги укинат рестрикциите, едино ако им се подобри состојбата некако ама не верувам. Е сега нешо имаше ако си ЕУ државјанин, или доаѓаш од ЕУ држава, имаш помалце карантин, или само тест но не ме фаќајте за збор :)

Ако патуваш од МКД, мислам за сега е 10 дена карантин...

За натпреварите не верувам дека ќе ги укинат рестрикциите, едино ако им се подобри состојбата некако ама не верувам. Е сега нешо имаше ако си ЕУ државјанин, или доаѓаш од ЕУ држава, имаш помалце карантин, или само тест но не ме фаќајте за збор :)

Нема врска, јас еве од Шведска би патувала па пак треба карантин.
Читам сеа дека со негативен тест не постар од 24 часа ваљда може да се избегне ама не сум сигурна, ако знае некој нека каже.
Каков малер сме,еднаш во животен век ќе се пласираме и пандемија ќе фати.

Нема врска, јас еве од Шведска би патувала па пак треба карантин.
Читам сеа дека со негативен тест не постар од 24 часа ваљда може да се избегне ама не сум сигурна, ако знае некој нека каже.
Каков малер сме,еднаш во животен век ќе се пласираме и пандемија ќе фати.
Искрено ни мене не ми е баш најјасно, различни статии, различни информации има. Еве и јас не можам да најдам ТОЧНИ за влез/излез од Романија, ако се одлучам да пробам на слепо да идам :(

Искрено ни мене не ми е баш најјасно, различни статии, различни информации има. Еве и јас не можам да најдам ТОЧНИ за влез/излез од Романија, ако се одлучам да пробам на слепо да идам :(
Со негативен тест можеш колку сакаш да останиш во Романија

Со негативен тест можеш колку сакаш да останиш во Романија
А за назад, бидејќи се рачуна како влез во Бугарија? Можам да останам еден ден у Бугарија? Тоа никаде не прочитав, за назад пример :)

А за назад, бидејќи се рачуна како влез во Бугарија? Можам да останам еден ден у Бугарија? Тоа никаде не прочитав, за назад пример :)
Искрено не знам тоа, нигде немаат пишано. Симни си ја Еуро2020 апп на телефон и одбери го Букурешт. Ќе најдеш се што ти е потребно за таму, убаво објаснето е.

1622066004837.png

Ти ебам државата глупава,како може некој од 25ти пратено меил да добие код а ја со мејл пратен у 21:43,вечерта кога искочи известувањето у 21:30-35.
Ми се одгледа и фудбал и све.
На Биле од ФФМ да и ..... :D

Искрено не знам тоа, нигде немаат пишано. Симни си ја Еуро2020 апп на телефон и одбери го Букурешт. Ќе најдеш се што ти е потребно за таму, убаво објаснето е.
За таму е објаснето, за бугарија не е. Сепак фала ти :D

Англија уште го нема објавено составот?

Гледам некои што ги знам се пофалилр на ФБ дека добиле повратни меилови со кодови за ЕП. По некоја случајност едниот е советник во општина, другиот некое директорче. Колку сум изненаден од 1 до 10?
12? :D :icon_lol:

сега со новата ТРОЈНА мутација Германија најави блокада на авионите од УК, а и во Франција има некоја гадна мутација... ќе пукне ЕУ тиквата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom