Фала, сеа ќе видам.
Провери уште еднаш, го изменив коментарот, го дополнив со инструкциите од ФФМ.
Со среќа!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала, сеа ќе видам.
За натпреварите не верувам дека ќе ги укинат рестрикциите, едино ако им се подобри состојбата некако ама не верувам. Е сега нешо имаше ако си ЕУ државјанин, или доаѓаш од ЕУ држава, имаш помалце карантин, или само тест но не ме фаќајте за зборОстајте сеа тоа, добив код шо добив него овие Холанџаниве 10 дена карантин бараат. Има некој инфо дали е задолжителен/доброволен карантинов? Се си мислев за натпревариве ќе ги укинат рестрикцииве, сеа ова ме попари.
И пратив некаков мејл на Биле, па ќе видимеПровери уште еднаш, го изменив коментарот, го дополнив со инструкциите од ФФМ.
Со среќа!
Нема врска, јас еве од Шведска би патувала па пак треба карантин.За натпреварите не верувам дека ќе ги укинат рестрикциите, едино ако им се подобри состојбата некако ама не верувам. Е сега нешо имаше ако си ЕУ државјанин, или доаѓаш од ЕУ држава, имаш помалце карантин, или само тест но не ме фаќајте за збор
Ако патуваш од МКД, мислам за сега е 10 дена карантин...
Искрено ни мене не ми е баш најјасно, различни статии, различни информации има. Еве и јас не можам да најдам ТОЧНИ за влез/излез од Романија, ако се одлучам да пробам на слепо да идамНема врска, јас еве од Шведска би патувала па пак треба карантин.
Читам сеа дека со негативен тест не постар од 24 часа ваљда може да се избегне ама не сум сигурна, ако знае некој нека каже.
Каков малер сме,еднаш во животен век ќе се пласираме и пандемија ќе фати.
Со негативен тест можеш колку сакаш да останиш во РоманијаИскрено ни мене не ми е баш најјасно, различни статии, различни информации има. Еве и јас не можам да најдам ТОЧНИ за влез/излез од Романија, ако се одлучам да пробам на слепо да идам![]()
А за назад, бидејќи се рачуна како влез во Бугарија? Можам да останам еден ден у Бугарија? Тоа никаде не прочитав, за назад примерСо негативен тест можеш колку сакаш да останиш во Романија
Искрено не знам тоа, нигде немаат пишано. Симни си ја Еуро2020 апп на телефон и одбери го Букурешт. Ќе најдеш се што ти е потребно за таму, убаво објаснето е.А за назад, бидејќи се рачуна како влез во Бугарија? Можам да останам еден ден у Бугарија? Тоа никаде не прочитав, за назад пример![]()
За таму е објаснето, за бугарија не е. Сепак фала тиИскрено не знам тоа, нигде немаат пишано. Симни си ја Еуро2020 апп на телефон и одбери го Букурешт. Ќе најдеш се што ти е потребно за таму, убаво објаснето е.
12?Гледам некои што ги знам се пофалилр на ФБ дека добиле повратни меилови со кодови за ЕП. По некоја случајност едниот е советник во општина, другиот некое директорче. Колку сум изненаден од 1 до 10?
сега со новата ТРОЈНА мутација Германија најави блокада на авионите од УК, а и во Франција има некоја гадна мутација... ќе пукне ЕУ тикватаЗа натпреварите не верувам дека ќе ги укинат рестрикциите, едино ако им се подобри состојбата некако ама не верувам. Е сега нешо имаше ако си ЕУ државјанин, или доаѓаш од ЕУ држава, имаш помалце карантин, или само тест но не ме фаќајте за збор
Ако патуваш од МКД, мислам за сега е 10 дена карантин...