UEFA EURO 2020 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пишав уште на 18ти и неам нишо. За истава утакмица. @NomoregameS кажи кој се врските :D
Јас засега тројца знам.
Едниот е советник во општина, другиот директорче, третиот CEO на програмерска фирма.

ЗНАЧИИИИИ 2 МИН ОТКАКО ГО ПИШАВ ОВА ПИШАВ УШТЕ ЕДЕН МЕЈЛ И ДОБИВВВ КАРТИИИИИИИИ. :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

ЗНАЧИИИИИ 2 МИН ОТКАКО ГО ПИШАВ ОВА ПИШАВ УШТЕ ЕДЕН МЕЈЛ И ДОБИВВВ КАРТИИИИИИИИ. :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Два повика и одма ти средив работа[emoji28][emoji1787]
Шала на страна,уопште не очекував,ја испцув цела држава дур пишував меил,се колнев дека нога не ми стапнува на градски,ја опцув таа Биљана 20 пати до 6то колено,уште 5-6 пати спомнав дрка ја дур мрзнев со Гибралтар на дождот овие што добиле карти не ни знаеле дека игра МК.
Но,тоа е,среќа,жал ми е за тие што стварно нема да можат да отидат,ради гореспомематите.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Со среќа на тие што го добиле кодот. Сепак немам толку среќа во животов јас

Anwar El Ghazi found out he was not in the Netherlands squad whilst filming for a tv show.

He got a text from Frank de Boer. ‍

Мои другари добија карти, или кодови, i dont give a fuck како се викаат, само знам дека се усраа од среќа, пошто мислеа на слепо да идат. Ја неќев да идам у пандемијава.

Два повика и одма ти средив работа[emoji28][emoji1787]
Шала на страна,уопште не очекував,ја испцув цела држава дур пишував меил,се колнев дека нога не ми стапнува на градски,ја опцув таа Биљана 20 пати до 6то колено,уште 5-6 пати спомнав дрка ја дур мрзнев со Гибралтар на дождот овие што добиле карти не ни знаеле дека игра МК.
Но,тоа е,среќа,жал ми е за тие што стварно нема да можат да отидат,ради гореспомематите.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
А потенцирате за која утакмица сакате карти или како?

Јас засега тројца знам.
Едниот е советник во општина, другиот директорче, третиот CEO на програмерска фирма.

Сите тројца се уствари еден ист човек - Коста Петров? :unsure:

Како беше линкот за аплицирање? И што уствари се пишува у мејлот?

На 18ти пратено 15 мин по објава дека се пуштени сеуште нема повратен. Прв дојден прв услужен исто ко пред шалтер во некоја администрација

Како беше линкот за аплицирање? И што уствари се пишува у мејлот?

Тука на линкот на ФФМ подетално е објаснето, уствари.

Преку електронска најава (име и презиме, натпревар(и) од ЕУРО 2020 заинтересирани да го следите и број на билети) испратени на e-mail адресата biljana.velkovska@ffm.com.mk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom