Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Толку од радоста на ќелавкото :pos: Контехехехе, циркузански тим :pos:

Секој можен сеир го заслужуваат гомната кинески(а заради нив и Интер) ама стварно незнам што може ние навивачите од усранава северна да преземеме во врска со тоа?
Дај овој горилаз и екипата нека дадат некој кодекс,насоки,упатство или шогоде да знаеме како да се понашаме у ваква шахмат позиција?
Валда имаат искуство од сезоната коа беше јуве у серија Б и знаат како во ваква ситуација(ова под услов да не се детулиња од 15тина годинки).
Фала унапред другари :)

70та минута, Интер води 1-0 со Специја!
Симоне Инзаги ги ваѓа Лукаку и Барела од игра ги става Гаљардини и Раночија! 1-1 крај!

Цобе прае планои да ја ограби банката кј што работа да му помогне на Жанг, Син пцуе мајки шајки на латиница, Марио се обесил у шталата више две неделе пред тоа, ама никој не знае, пошто не им фали ни на неговите дома

Со оваа песна сега го слават Скудетото... :place:

70та минута, Интер води 1-0 со Специја!
Симоне Инзаги ги ваѓа Лукаку и Барела од игра ги става Гаљардини и Раночија! 1-1 крај!

Цобе прае планои да ја ограби банката кј што работа да му помогне на Жанг, Син пцуе мајки шајки на латиница, Марио се обесил у шталата више две неделе пред тоа, ама никој не знае, пошто не им фали ни на неговите дома

Ако останат Лукаку и Барела, уште нема да се за бесење.

Ако останат Лукаку и Барела, уште нема да се за бесење.
Па ако ги продада овие двајца ќе го беса жутиот на Дуомо!

Ако стварно испадне дека мора да продаваат ќе лета според мене Лаутаро и еден од Ериксен и Брозовиќ.

Така да очекуем Барела и Лукаку и догодина да са у Интер

Алегри и Конте у Јуве.Алегри главен тренер, Конте помошник!

Никад нема да ми е криво кримален клуб како Јувентус да е репнат од било кој. Дури и повеќе драго ми е кога е репнат од исти такви криминални тела. И немој ќе ме расплачеш со ова како јувентус се борел за повеќе пари за други тимови.
https://images.app.goo.gl/NQJYaSBN7fmkqukr9

Од како Мурињо потпиша со Рома, едвај чекаше сезоната да заврши и лимја да фати поради голем страв од португалецот, тоа е вистинската причина за заминувањето од Интер, Конте пичка :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom