Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Само Хакими.
И Бастони, и Барела... и Де Фрај и Шкринијар... и Лукаку...

Не знам. За ова се најмногу виновни оние кои собираа отпад минативе години. Имаме играчи по 4 години на позајмици, никој не ги сака, апсолутно никој. Кога ќе му дадеш 3.5 милиони плата на просечен играч, не можеш никако да се ослободиш од истиот, никој не му ги дава тие пари па паразитот ќе оди по позајмици или ќе дреме на клупа, платата иде...

Не знам колку играчи имаме ама 2-3 милиони од играч да добијат го решаваме проблемот... освен што ни тие 2-3 милиони никој не сака да ги плати.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.868
Поени од реакции
44.687
Членови на Curva Nord се пред седиштето на клубот, а има информации сега и дека влегле внатре ...

Да видиме дали овие ќе успеат или ко нашиве и име и држава и све у курац ќе отиде.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
12.938
Членови на Curva Nord се пред седиштето на клубот, а има информации сега и дека влегле внатре ...

Да видиме дали овие ќе успеат или ко нашиве и име и држава и све у курац ќе отиде.
Они ни се последната надеж :(

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.433
Поени од реакции
7.717
Гарант новиот најдобар другар на Жанг, дегенерираниот хобит од Мордор Ањели му дава 'добро намерни совети' во стил: Абе не му попуштај плачко е, вака и мене ми правеше па без него бевме подобри, ќе ти се качува на глава, секад повеќе ќе ти бара... Слушај ме мене, добро ти мислам ако сме ривали, силен Интер е добар за Италија...:pos:

Овој наивниов се му верува! СЕ! Како Џонтра на девојка кога му кажува дека и е прв...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Не сум оптимист дека нешто ке се промени со протестите. Конте е тврдоглав, ако не му ги исполнат барањата ке си оди. Ако тоа доведе и до продажба да битни играчи, тоа е катастрофа.
Ако останат играчите, Алегри или Сари ги гледам како најдобар избор од споменативе. Ама тимот ке биде демотивиран, нови формации, филозофии...
Не може и како што треба да се израдуваме на титула.

Гледам и Јувентус го избрка Паратичи, да го прибереме кај нас.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.868
Поени од реакции
44.687
Не сум оптимист дека нешто ке се промени со протестите. Конте е тврдоглав, ако не му ги исполнат барањата ке си оди. Ако тоа доведе и до продажба да битни играчи, тоа е катастрофа.
Ако останат играчите, Алегри или Сари ги гледам како најдобар избор од споменативе. Ама тимот ке биде демотивиран, нови формации, филозофии...
Не може и како што треба да се израдуваме на титула.

Гледам и Јувентус го избрка Паратичи, да го прибереме кај нас.
Он е една од причините зашто Марота си отиде од таму, а за каков калибар на човек станува збор, види ги Јуве после Марота со него на чело, каков downgrade им се деси. Никад овој у Интер, башка што е гомно од човек што се бламира од трибини и врши притисок врз судии.

Последно е дека Марота, Аусилио и Антонели или како и да беше овој, ќе се обиделе да изнудат решение со Конте у кое он би останал тука и следната сезона.
Според Писточи, ако си оди Конте, ќе идат на Алегри, човек кој у моментов се поврзува и со Јуве и со Реал, така да у доста незавидна ситуација се, не се знае што ќе се дешава со Конте, а једина асална опција по него е само Алегри, све друго ќе значи огромен downgrade.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Ако се ослободуваат од некои од најдобрите играчи, небитно е дали ќе биде Конте или Алегри или некој трет. Конте си оди затоа што му продаваат играчи. Ако управата му дозволи да си замине, тоа значи дека се решени да шиткаат.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.868
Поени од реакции
44.687
Добро, само мене ме нервира тоа што не е косена тревава?
И марио гарант, толку многу трева, а ниедно козе да дере и да се гоштева. Овчарското ocd во него доживува нервен слом.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
12.938
Он е една од причините зашто Марота си отиде од таму, а за каков калибар на човек станува збор, види ги Јуве после Марота со него на чело, каков downgrade им се деси. Никад овој у Интер, башка што е гомно од човек што се бламира од трибини и врши притисок врз судии.

Последно е дека Марота, Аусилио и Антонели или како и да беше овој, ќе се обиделе да изнудат решение со Конте у кое он би останал тука и следната сезона.
Според Писточи, ако си оди Конте, ќе идат на Алегри, човек кој у моментов се поврзува и со Јуве и со Реал, така да у доста незавидна ситуација се, не се знае што ќе се дешава со Конте, а једина асална опција по него е само Алегри, све друго ќе значи огромен downgrade.
Самото тоа што неможат (или несакаат,неважно) да инвестираат кинезиве е доволен downgrade за тотален бродолом на клубов.
Тоа и на Конте му е јасно и затоа оправдано ќе си го фати патот.
Проклет клуб е нашиов,лоша карма влече маме му ебам!
Толку лоша што и на титула неможе да се израдуваме ко луѓе,така беше и 2010 ,така и сеа...

Член од
24 февруари 2014
Мислења
735
Поени од реакции
1.171
Наводно денес ќе е официјално за Конте, со тоа што и еден главен играч ќе си оди .. излезе инфо дека ова е тоа што им соопштил марота на курва норд. (Јас типувам на еден шкринијар/бастони/лаутаро)

Којзнае што ќе биде сеа .. битка за 4то, here we come со тренери ко инѕаги или сари.

Kajgana Shop

На врв Bottom