Они ни се последната надежЧленови на Curva Nord се пред седиштето на клубот, а има информации сега и дека влегле внатре ...
Да видиме дали овие ќе успеат или ко нашиве и име и држава и све у курац ќе отиде.
Добро, само мене ме нервира тоа што не е косена тревава?
Он е една од причините зашто Марота си отиде од таму, а за каков калибар на човек станува збор, види ги Јуве после Марота со него на чело, каков downgrade им се деси. Никад овој у Интер, башка што е гомно од човек што се бламира од трибини и врши притисок врз судии.Не сум оптимист дека нешто ке се промени со протестите. Конте е тврдоглав, ако не му ги исполнат барањата ке си оди. Ако тоа доведе и до продажба да битни играчи, тоа е катастрофа.
Ако останат играчите, Алегри или Сари ги гледам како најдобар избор од споменативе. Ама тимот ке биде демотивиран, нови формации, филозофии...
Не може и како што треба да се израдуваме на титула.
Гледам и Јувентус го избрка Паратичи, да го прибереме кај нас.
И марио гарант, толку многу трева, а ниедно козе да дере и да се гоштева. Овчарското ocd во него доживува нервен слом.Добро, само мене ме нервира тоа што не е косена тревава?
Самото тоа што неможат (или несакаат,неважно) да инвестираат кинезиве е доволен downgrade за тотален бродолом на клубов.Он е една од причините зашто Марота си отиде од таму, а за каков калибар на човек станува збор, види ги Јуве после Марота со него на чело, каков downgrade им се деси. Никад овој у Интер, башка што е гомно од човек што се бламира од трибини и врши притисок врз судии.
Последно е дека Марота, Аусилио и Антонели или како и да беше овој, ќе се обиделе да изнудат решение со Конте у кое он би останал тука и следната сезона.
Според Писточи, ако си оди Конте, ќе идат на Алегри, човек кој у моментов се поврзува и со Јуве и со Реал, така да у доста незавидна ситуација се, не се знае што ќе се дешава со Конте, а једина асална опција по него е само Алегри, све друго ќе значи огромен downgrade.