- Член од
- 15 ноември 2013
- Мислења
- 1.529
- Поени од реакции
- 2.626
Не, ама Али еZaev i Grujo locki li bea ?
Не, ама Али еZaev i Grujo locki li bea ?
Zaev i Grujo locki li bea ?
.-Мене Албански не ми е мајчин, туку пра-пра-пра-пра бабин јазик. Затоа не знам да зборувам. Но, не е важно како човек зборува, важно е како се чувствува. Јас се чувствувам како православен Албанец и што е тука проблем?Заев: И јас сум православен Албанец - vesti24.mk
Приклучете ни се и бидете во тек со сите новости...vesti24.mk
Да.
Абе остај го Али..тој е вонсериски играч...дури ја распадна цела една Југославија... а плус, успеа да го направи и Интер шампион:Не, ама Али е
moze e daltonist be pasho... a inter a ac, isti kurac milan e milan.... i beric isto ti vika ama za grubi on. sloga/shkupi/skendi isti kurac, bitno e fotka so peharot.Абе мене ме боли што на Интер му помогна, не на Милан... А Милан ист како Шкендија црвено црни дресови. Ама ти не гледаш повеќе од твојот нос...прошири малце до Апенините.
Го прекршивте договорот, и од оваа страна на реката минете, директори во државно ваши, маркети од Желино отварате, ај шо отварате па и по муслимански стандарди ги терате, во сред Штип маркет без свинско и алхокол. Ќе се караме.Ај малце во духот на соживотот