Влада на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЈ

Креативни сe обачињата од истокот со имињата :icon_lol:
Целото име е : ВЕЛИКОТРНОВСКИ УНИВЕРЗИТЕТ „Свети Свети Кирил и Методиј“.

zaev-borisov-960x540.jpg

:icon_lol:

Секако ќе биде подобар од оние автохтони универзитети на Мерко и други научници ко него.
Сега што неверувам дека намената е да даде поквалитетно образование али тоа е.
Може полесно до болварски пасош ако се запишеш на тој универзитет?

Може полесно до болварски пасош ако се запишеш на тој универзитет?
Врска немам, знам доста се запишаа во бугарија на факултет за полесно да им дадат работна виза за летото во Америка и таму и останаа. Дел и останаа во Бугарија. Сега кога ќе размислам сите што дипломираа таму што ги знам не ми текнува некој да се врати во Македонија.
Најверојатно полесно ќе можеш во Бугарија да се врботиш со тој факултет пошто им бега работната сила на нив.
Си имаат замисли и затоа условуваа да се отвори New new Кирил и Методиј.

Врска немам, знам доста се запишаа во бугарија на факултет за полесно да им дадат работна виза за летото во Америка и таму и останаа. Дел и останаа во Бугарија. Сега кога ќе размислам сите што дипломираа таму што ги знам не ми текнува некој да се врати во Македонија.
Најверојатно полесно ќе можеш во Бугарија да се врботиш со тој факултет пошто им бега работната сила на нив.
Си имаат замисли и затоа условуваа да си отвори New new Кирил и Методиј.
или стипендии со обврска после студирање да работиш татарија

Секако ќе биде подобар од оние автохтони универзитети на Мерко и други научници ко него.
Сега што неверувам дека намената е да даде поквалитетно образование али тоа е.
ВТУ,,Свети свети Кирил и Методиј"
Централен корпус ,ректорат и факултети по филологиja,историja ,педагогиkа и информатика.
VTU.jpg

VTU8.jpg

Факултет по право ,обштествени науки и философија.
VTU2.jpg

Факултет по изобразителни изкуства.
VTU1.jpg

Аула
VTU4.jpg

VTU3.jpg

Студентски дом
VTU5.jpg

VTU7.jpg

VTU6.jpg

Кантина
VTU9.jpgVTU10.jpg

Чекај, чекај... СТВАРНО постоел факултет во Бугарија што се вика "Свети Свети Кирил и Методиј" :lolzz:

Чекај, чекај... СТВАРНО постоел факултет во Бугарија што се вика "Свети Свети Кирил и Методиј" :lolzz:
Како прво не е факултет а универзитет и второ што е смешно. ?:tapp:
За сите морони и дебили - првото Свети е за Кирил , второто за Методиj. Ако напишеш с едно Свети то значи дека саму Кирил е светец.
Така е прието во Бугариja -има три варианта . Свети Свети Кирил и Методиj или Свети Кирил и Свети Методиj ,или Светите бракja Кирил и Методиj.

ВТУ,,Свети свети Кирил и Методиј"
Централен корпус ,ректорат и факултети по филологиja,историja ,педагогиkа и информатика.
Прегледај го приврзокот 295756

Прегледај го приврзокот 295757

Факултет по право ,обштествени науки и философија.
Прегледај го приврзокот 295758

Факултет по изобразителни изкуства.
Прегледај го приврзокот 295759

Аула
Прегледај го приврзокот 295760

Прегледај го приврзокот 295761

Студентски дом
Прегледај го приврзокот 295762

Прегледај го приврзокот 295763

Прегледај го приврзокот 295764

Кантина
Прегледај го приврзокот 295765Прегледај го приврзокот 295766
А, слика од тоалетот? Или и овде нема преградена туш кабина, па се случува поплава при секое туширање? :icon_lol:

Абе шо е чудно, остајте нека си ги слават нашите просветители и они...убаво е тоа.

Како прво не е факултет а универзитет и второ што е смешно. ?:tapp:
За сите морони и дебили - првото Свети е за Кирил , второто за Методиj. Ако напишеш с едно Свети то значи дека саму Кирил е светец.
Така е прието во Бугариja -има три варианта . Свети Свети Кирил и Методиj или Свети Кирил и Свети Методиj ,или Светите бракja Кирил и Методиj.
За првото направив грешка од брзање, на универзитет мислев.

Ама за второто.... Човече, значи вие кога ги кажувате апостолите вака кажувате: "Свети Свети Свети Свети Свети Свети Свети Свети Свети Свети Свети Свети Петар, Андреј, Јаков....."? :pos:

Bozinovska od VMRO koja povikuvase da se povtori nokta na dolgite nozevi vo dekemvri 2016 sega stanala sovetnik na ministerot Osmani. :icon_lol:
Makedonskite gazolizaci se najgolem kancer na ova opstestvo.
лажеш, ја одби понудата

лажеш, ја одби понудата
Ne be drugar, zosto da lazam?

Eve i Kerim, verniot drugar na Grujo se vdomi vo vladata na Zaev :icon_lol:

Ne be drugar, zosto da lazam?

Eve i Kerim, verniot drugar na Grujo se vdomi vo vladata na Zaev :icon_lol:
Abe imala ponuda ama nemozela pa odbila, https://plusinfo.mk/bozhinovska-se-...-ata-e-brili-antna-ama-ne-mozham-da-prifatam/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom