Klin
Колце
- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 4.411
- Поени од реакции
- 7.871
СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЈ
Креативни сe обачињата од истокот со имињата
Целото име е : ВЕЛИКОТРНОВСКИ УНИВЕРЗИТЕТ „Свети Свети Кирил и Методиј“.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЈ
Креативни сe обачињата од истокот со имињата
Целото име е : ВЕЛИКОТРНОВСКИ УНИВЕРЗИТЕТ „Свети Свети Кирил и Методиј“.
Може полесно до болварски пасош ако се запишеш на тој универзитет?Секако ќе биде подобар од оние автохтони универзитети на Мерко и други научници ко него.
Сега што неверувам дека намената е да даде поквалитетно образование али тоа е.
Врска немам, знам доста се запишаа во бугарија на факултет за полесно да им дадат работна виза за летото во Америка и таму и останаа. Дел и останаа во Бугарија. Сега кога ќе размислам сите што дипломираа таму што ги знам не ми текнува некој да се врати во Македонија.Може полесно до болварски пасош ако се запишеш на тој универзитет?
или стипендии со обврска после студирање да работиш татаријаВрска немам, знам доста се запишаа во бугарија на факултет за полесно да им дадат работна виза за летото во Америка и таму и останаа. Дел и останаа во Бугарија. Сега кога ќе размислам сите што дипломираа таму што ги знам не ми текнува некој да се врати во Македонија.
Најверојатно полесно ќе можеш во Бугарија да се врботиш со тој факултет пошто им бега работната сила на нив.
Си имаат замисли и затоа условуваа да си отвори New new Кирил и Методиј.
ВТУ,,Свети свети Кирил и Методиј"Секако ќе биде подобар од оние автохтони универзитети на Мерко и други научници ко него.
Сега што неверувам дека намената е да даде поквалитетно образование али тоа е.
Како прво не е факултет а универзитет и второ што е смешно. ?Чекај, чекај... СТВАРНО постоел факултет во Бугарија што се вика "Свети Свети Кирил и Методиј"![]()
А, слика од тоалетот? Или и овде нема преградена туш кабина, па се случува поплава при секое туширање?ВТУ,,Свети свети Кирил и Методиј"
Централен корпус ,ректорат и факултети по филологиja,историja ,педагогиkа и информатика.
Прегледај го приврзокот 295756
Прегледај го приврзокот 295757
Факултет по право ,обштествени науки и философија.
Прегледај го приврзокот 295758
Факултет по изобразителни изкуства.
Прегледај го приврзокот 295759
Аула
Прегледај го приврзокот 295760
Прегледај го приврзокот 295761
Студентски дом
Прегледај го приврзокот 295762
Прегледај го приврзокот 295763
Прегледај го приврзокот 295764
Кантина
Прегледај го приврзокот 295765Прегледај го приврзокот 295766
За првото направив грешка од брзање, на универзитет мислев.Како прво не е факултет а универзитет и второ што е смешно. ?
За сите морони и дебили - првото Свети е за Кирил , второто за Методиj. Ако напишеш с едно Свети то значи дека саму Кирил е светец.
Така е прието во Бугариja -има три варианта . Свети Свети Кирил и Методиj или Свети Кирил и Свети Методиj ,или Светите бракja Кирил и Методиj.
лажеш, ја одби понудатаBozinovska od VMRO koja povikuvase da se povtori nokta na dolgite nozevi vo dekemvri 2016 sega stanala sovetnik na ministerot Osmani.
Makedonskite gazolizaci se najgolem kancer na ova opstestvo.
Ne be drugar, zosto da lazam?лажеш, ја одби понудата
Abe imala ponuda ama nemozela pa odbila, https://plusinfo.mk/bozhinovska-se-...-ata-e-brili-antna-ama-ne-mozham-da-prifatam/Ne be drugar, zosto da lazam?
![]()
Керим, Божиновска и Ружин дел од советничкиот тим на Османи - Нова Македонија
Составот на новоформираниот Стратешки совет за надворешна политика на Министерството за надворешни работи кои денеска беше промовиран произлегува од академската заедница, дипломатијата, безбедноста, бизнис заедницата, невладини организации и други сектори во државата. Министерот за надворешни...www.novamakedonija.com.mk
Eve i Kerim, verniot drugar na Grujo se vdomi vo vladata na Zaev![]()