Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 мај 2021
Мислења
125
Поени од реакции
302
dominiraa taa tekma i srekjata gi sledi hrabrite.. isto i Atletiko, gi gledav, gi zgazija Osasuna so sansi, ovie im brcnaa gol u 75 za 0:1 ali ipak si ja dobija posteno.. I pool bese dominanten i moozebi na srekja u 95ta ali sepak zasluzija.. ne veruvam deka pak istoto bi se desilo, ne moze od tolku sansi da ne brcaat golovi..
Од колку шанси? Реално, немаа скоро ниту една чиста шанса против Вест Бром, повеќето беа удари од ивица на 16, што можат но не мораат да бидат голови. Единствено шансата на ТАА мораше да биде гол, во судиското продолжение. Сега играат против Барнли, екипа која е многу подобра од Вест Бром и која никому ништо не дава. Коефициентот е фантастични 1.25 на Ливерпул. Скоро исто како против Вест Бром.

Ајде објасни ми како е ова добар бет.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.300
Поени од реакции
19.767
Како не е добар бет, ете сега на пример со копачите Барнли ке им дадат 1.30 квота, лабаво 0:0 ќе заврши, не се исклучува и можноста 1:0 со гол на Вуд 80 и некоја минута :)

You read it here first :pipi:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Од колку шанси? Реално, немаа скоро ниту една чиста шанса против Вест Бром, повеќето беа удари од ивица на 16, што можат но не мораат да бидат голови. Единствено шансата на ТАА мораше да биде гол, во судиското продолжение. Сега играат против Барнли, екипа која е многу подобра од Вест Бром и која никому ништо не дава. Коефициентот е фантастични 1.25 на Ливерпул. Скоро исто како против Вест Бром.

Ајде објасни ми како е ова добар бет.
Najjako e sto 1,40 za 3+...

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.815
Поени од реакции
2.360

Многу веројатно е дека ќе паднат доста голови со оглед дека Барнли игра растеретено. Не се бранат во последните неколку натпревари како што знаеле порано, односно не играат ултра дефанзивен фудбал.Си обезбедија опстанок и сега си кулираат. Додека Ливерпул мора да нападне ако сака да остане во игра за ЛШ.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.397
Затоа што е битна гол разликата. Ако Ливерпул ги победи Барнли и Палас, а Лестер го победи Тотенхем, гол разликата одлучува кој ќе биде четврто место. Лестер има +20, Пул 21 така да тесно е ептен. Е сеа јебига Лестер игра против Спарси така да билдање гол разлика ќе им оди малце потешко али не е дека Ливерпул може да биде опуштен и да си тепа по 1 0 со Барнли и Палас.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Не е за џабе платен 55 милиони, ако не во голови, барем во офсајди и промашени зицери е прв. Само кога ќе ми текни какви филмови си правеа неколку души овде, како ќе растурал Вернер, мислиш Роналдо дебелиот го потпишаа. Не знам со кој памет само планираат да го пуштат Жиру, најдобар напаѓач им е.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.914
Поени од реакции
2.959
Tottenham se katastrofa, neznaat kaj teraat...
Inaku Aston Villa so Grealish e ustvari Manchester City, bez nego se na nivo na Nottingham Forest. :D

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Во вистински момент се врати Грилиш. Мислам ќе биди добро Вила да ја завршат сезоната ако не со седумка, барем со една петарда, чисто за забава на трибини.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Sega se e vo nozete na Pool, i so minimalna pobeda posledno kolo definitivno idat LS.. Ne veruvam lester da gi zgazi so 4-5 gola totnem

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.181
Поени од реакции
13.460
Ама и скроз е возможно Челси да се лизне со Вила на гости. Мене ми делува дека сигурно една од Лестер - Тотенхем, Вила - Челси би била Х, а сосема веројатно e и двете.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom