Никој не знае, ама се предвидува дека АДА ќе иде преку 3$ до крај на оваа година.Ада Кардано стигна 2 долари.
Што мислите наредниве месец дена ќе расте уште или ќе падне малце?
И 2те, и таа во чаршија (cryptotrezor) и таа на партизанска(coinprime) , при прва трансакција таа на партизанска имаат 2.5% fee (прашај си пред да напраиш трансакција) и не даваат никаква сметка или доказ за трансакција, трезор има на страната и се намалува според волуменот на кеш кои што го вадиш и имаат доказ за трансакција у вид на сметка. И 2те функицонираат брзо и ефективноSo koja menuvacnica imate sorabotuvano vo mk i koja e podobra, preporaka koja da ja koristam za prodazba ECD ili Cryptotresor
МожеУште ли има такви што мислат дека можат да предвидат крипто маркет?
Ада ноќеска скоро 20% надоле, сите останати преку 10% (освен MATIC кој полетува периодов).
Ова се вика по свадба тапани. Уште пред 5 години го имаа објавувано.Може
Изгледајте го и последното видео за Еth.
Може
Изгледајте го и последното видео за Еth.
Не се разбирам многу во крипто валутите, ама ова што дечкото го објаснува е едно од основите на тргување на берзаОва се вика по свадба тапани. Уште пред 5 години го имаа објавувано.
За да создадеш модел кој ќе ти прави предикција на цената со цел да тргуваш ти се потребни други работи, а не графиков (сите можни променливи кои влијаат и нивна тежина, и инпути од каде може да ги читаш). Зборувам за модели од типот на тие што ги има создавано тимот на Jim Simmons за тргување на берза.
Еве од мене имаш понуда за бизнис: ако ти се сметаш доволно упатен и ги знаеш сите овие работи да ми ги дефинираш математички, јас ќе те сапортирам со data science инженери и програмери да развиеме ботови кои би се користеле за тргување од нас и плус како сервиси од трети лица за соодветна наплата.