Sta mislis da li ce se skratiti u buducnosti cekanje na potpis znacajnije, tipa da bude 5,6 meseci? HvalaIma UKAZ 53/2021 za nasi, i 56/2021 za stranci.....
ODLICNO POCNAA POSLE FORMIRANJE NA VLADA...
Kajgana forum je odlican izvor informacija i vecina su tacne .. pozdrav za admina grupe i ostale clanove sto brze da svi zavrsimo posaoDanas nije bila ni jedna promena na polozitelno... definitivno vise ne slusam prorocanstva sa foruma.
Najbolje je sa vremena na vreme proveriti status i to je to, ocigledno da niko nista ne zna.
Toa nikoj ne moze da znae... Ama jas mislam deka e mozno, samo da zavrsi ovaa korona i izbori u Bugarija...ke videme u periodot sto sleduva kako sto ke se dviziSta mislis da li ce se skratiti u buducnosti cekanje na potpis znacajnije, tipa da bude 5,6 meseci? Hvala
Posto su mu info do sada bile tacne 100% rekoh da li mozda ima nekih saznanja.Toa nikoj ne moze da znae... Ama jas mislam deka e mozno, samo da zavrsi ovaa korona i izbori u Bugarija...ke videme u periodot sto sleduva kako sto ke se dvizi
Ne zabo
Ne zaboravaj pred da se odjaviš i imeto da si go smeniš![]()
i Barselona kako Blgarceto da ne se otkaza i da ne ne izvesti?!?@barselona123 pozdravce drugarce... eve gi ukazite i za deneska kako so mislevme...neka terat kolata pobrzo samo![]()
Pozdrav ekipo neka teraat vakaa mi davaat volja za zivot ovie ubavi vestii Barselona kako Blgarceto da ne se otkaza i da ne ne izvesti?!?
Pozdrav ekipo neka teraat vakaa mi davaat volja za zivot ovie ubavi vesti@barselona123 pozdravce drugarce... eve gi ukazite i za deneska kako so mislevme...neka terat kolata pobrzo samo![]()
Kasnat drugar,zatoa objavuvaat tolku...imace ke padne negde na 7 do 8 meseci kako sto besePosto su mu info do sada bile tacne 100% rekoh da li mozda ima nekih saznanja.![]()
@Bibo ziti se napraj abdejt polesno mi e koga go gledam avgust iskasatenPozdrav ekipo neka teraat vakaa mi davaat volja za zivot ovie ubavi vesti
Автоматски споено мислење:
Pozdrav ekipo neka teraat vakaa mi davaat volja za zivot ovie ubavi vesti
Автоматски споено мислење:
АВГУСТ 2020
XX.08.2020 @polovna jetra
18.08.2020 @Ursul UKAZ 55
19.08.2020 @vlado007
19.08.2020 @Ivana!rosa
28.08.2020 @Dajana12
31.08.2020 @Kikakikirika
31.08.2020 @Aliii29
31.08.2020 @*Slash*
Ќе направам кога ќе се приберам од работа. Башка за сега само еден член јави дека бил вклучен во указот, почекај и другите 2-3ца што се од тој датум на положително да се изјаснат.@Bibo ziti se napraj abdejt polesno mi e koga go gledam avgust iskasaten
Koja data na polozitelno ?? Septemvri ??? Siguren e deka e SeptemvriSamo info mi pisa drugar deneska ukaz potpis ceka od septemvri a oktomvri 2018 bese na intervju vo Sofija- okolu 2ipol godini preku roditel otprilika