- Член од
- 30 октомври 2020
- Мислења
- 1.465
- Поени од реакции
- 2.932
Trpenie samo, dve tri generacii i kje se oseti, bitno vo nagoren trend odite i toa me pravi optimist.Ние се трудиме ама нешто не оди.
Trpenie samo, dve tri generacii i kje se oseti, bitno vo nagoren trend odite i toa me pravi optimist.Ние се трудиме ама нешто не оди.
Па што очекуваш albanska држава смее ли некој да зуцне или да каже кога премиерот Груби е главен и одговорен.И да ви се серам у форумот кога ме цензурира за говор albanska е и ке биде не АлбанскаДа....ама сепак лажичето за причест е "криво".....за такви како пуно, дарди, чолисмо и слични ликови.......сето ова е во ред.
Прегледај го приврзокот 295118
Со самото то шо пробваш да оправдаш едни а напаѓаш други јасно е колку е сатот.Да....ама сепак лажичето за причест е "криво".....за такви како пуно, дарди, чолисмо и слични ликови.......сето ова е во ред.
Прегледај го приврзокот 295118
Ако не беа вакцинирани, сигурно ќе беа на гости кај св. Петар, а можда и не, бидејќи добар дел и стогодишни го пројдоа на нога.Две пензионерки, ги познавам жените, над 80 години, вакцинирани со АЗ во првите некаде 1 април, фатиле корона пред некоја недела, поминаа лесно со ден мала температура.
Значи само една доза.
Иначе откако се вакцинираа, почнаа прилично нормално да живеат со гости, ваму таму. Така и се заразија.
Тоа сега засега од наше искуство со вакцинава.
сигурно имаат и они античка ДНК како ти, зоки, дамби. Иначе што вика Џорџе, има нешто ново да споделил?Ако не беа вакцинирани, сигурно ќе беа на гости кај св. Петар, а можда и не, бидејќи добар дел и стогодишни го пројдоа на нога.
Во право беше @ПрофаундлиСтупид, нема врска со античка ДНК.сигурно имаат и они античка ДНК како ти, зоки, дамби. Иначе што вика Џорџе, има нешто ново да споделил?
Ма тој ќе се вакцинира и без лотарија. Со лотарија ако треба два пати.Македонија да направеше ваква лотарија, немаше ниту еден да има невакциниран човек, па дури и @Bafra ќе подадеше лево раме за да го пелцнат во триаголник
Пеер, се работи за жени, немаат потреба тие од античка днк, тие живеат од крвта на мажите.сигурно имаат и они античка ДНК како ти, зоки, дамби. Иначе што вика Џорџе, има нешто ново да споделил?
па најверојатно, за нешто може да се сложи човек и со тебеПеер, се работи за жени, немаат потреба тие од античка днк, тие живеат од крвта на мажите.
Сигурно ги умреле своите партнери.
@Bafra zapazi shto pishuva.... koga imate kuche koe go sakate.... znaci covek koj ima ljubov vo sebe nema da mu bide problem da stane i porano za da go prosheta kuceto, a za taa ljubov prirodata mu vrakja... nasabajle sakal ili ne i sangejzing nesvesno kje si napravi, vitami d od sonceto kje proizvede, se dvizi aktiven e, pozitiven e nema kotizol.... i obratno, komshikata sho se raspravashe so mene za kucinjata i sakashe da mi gi true mnogu mnogu teshko pomina so koronata.
Наместено ќе беше за некој да лапа пари.Македонија да направеше ваква лотарија, немаше ниту еден да има невакциниран човек, па дури и @Bafra ќе подадеше лево раме за да го пелцнат во триаголник