Фан Клуб: Интер

До мене е, или никој никогаш не го искористил зборот "шпалир" до денеска на форумов?

...се гледа кој поминал цела вечер читајќи македонски речник на зборови :toe:
Во мое време така се викаше.

Сега нека ги чуваат сите играчи односно со Рома нека излезат со младинци ако треба и со Јувентус фулл состав...нека ги вратат во детството :D

Сега нека ги чуваат сите играчи односно со Рома нека излезат со младинци ако треба и со Јувентус фулл состав...нека ги вратат во детството :D
Каков фул состав, везат резервистиве.

Сега Женг си размислува... Кога можат Гаљардини и Ранокиа да играат вака, шо ке ми се Де Фрај и Барела. Над 100м чиста пара, ке се покрие некоја дупка...

Никако, ќе ти ебам Ромата, мора да ги добијат!

Антонио "Тоталфудбал" Конте :kafence:

Боље да ги одмори за со Јуве.
Мора јуве да си ги испратиме во лига европа следна сезона.

Toa провам да го објаснам два дена...ако му влезиме All-In на Јувентус најпрво сами ќе си поможиме...ако не фатат ЛШ ќе му се случи финансиска катаклизма и значително ќе бидат ослабени за наредната сезона.

Дај не зезајте, распашана команда се Рома, мора да ги добиеме и се разбира тие од Торино.

Види го Ио, што ни згрешиле вика Сампдорија, абе кога ќе дојдат на Меаца у соблекувална треба такви тимови да прифатат пораз а не да ми играат фудбал. Секако мораше да се наплати поразот на 6ти јануари. :)

Не можеш да не го сакаш човекот.

Прегледај го приврзокот 294739
Како човек може да го сакаш,како играч на кој би се ослонил сериозен тим - ни случајно!
Никад нема да заборавам какви глупости правеше во црнава декада зад нас.
Живот ми има скратено!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Како човек може да го сакаш,како играч на кој би се ослонил сериозен тим - ни случајно!
Никад нема да заборавам какви глупости правеше во црнава декада зад нас.
Живот ми има скратено!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Да имаше тим поред него немаше да е толку бос, ама да не навлагаме таму. Како човек и мислев, а и сезонава ова што ги изигра секоја му чест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom