wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.784
- Поени од реакции
- 34.439
Може ли во А1 да направам пакет само од 3 мобилни линии и да добијам бонус за уред? Или мора да е целосен комбо пакет?
Jas imam tri broevi i bonusot iskoristiv za eden ured.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може ли во А1 да направам пакет само од 3 мобилни линии и да добијам бонус за уред? Или мора да е целосен комбо пакет?
Jas koristam tv od A1 i momentalno bev zadovolen se dodeka ne gi isklucija sport klub kanalite i ostanatite kanaliДали некој овде користи ТВ од А1, дали е задоволен и ред други работи доколку некој користи сакам да го прашам неколку работи во порака.
Имаат, преку A1 Live Shop тие што ќе ти се јаваат се агенти и во продажен салон се агенти.Имаат ли А1 агенти за договори како Телеком?
Па можам да кажам дека е почист звукот и побрзо се воспоставува повик со тие што исто имаат опција за ВоЛТЕ.Пуштија и Volte. Некој тука да тестира да потврди дека работи?
![]()
VoLTE
www.a1.mk
А на кој начин се користи услугава? Гледам активиранп ми е во менито. Ама не знам како да користам.
Нема активација автоматски е.Ама како ќе се активира за да го користиш него? Јас во менито го имам и ми е уклучено.
А треба и мобилен интернет да имаш уклучено?Нема активација автоматски е.
Почекај нека ти се јават.За неколку дена ќе можам да го обновам договорот пред 3 месеци од истекот. Ме интересира дали вреди да почекам тие да ме побараат и да ми понудат нешто или па да си го продолжам? Оти знам се јавуваат нудат подобри услови ама не знам врз кој основ го прават тоа. Инаку, А1 Неон тарифен модел користам.