UEFA Europa League

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Емери е бољи тренер од Оле, ама Јунајтед има далеку подобар тим од Јунајтед.

Башка Јунајтед со титула колку толку ќе може да кажат дека извадиле ок сезона, Европски трофеј не е шала.

Не знам дали би имале сила Виљареал да се носат цело време, една мала грешка да се деси и готово е.

Ќе биде жустро секако, имаат шанса Виљареал

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не знам дали би имале сила Виљареал да се носат цело време, една мала грешка да се деси и готово е.
Како кажуваш божем Манчестер кујзне каков напад игра па овие ако малце згрешат готово е, примија 3 гола.

Тактички ќе биде неизвесна утакмица сигурно, не е будала Емери а и Манчестер не е кујзне колку јак.

Јас искрено мислам дека ќе тепа Виљареал. Не зборам од инат.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.901
Поени од реакции
67.551
Повеќе ми беше страв од Арсенал, никако не ни лежи како екипа. Сепак, ке треба да се победи Виљареал, а Јунајтед кога е под притисок, генерално играат како да си им ставил гитерки на нозе, а не копачки.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Како кажуваш божем Манчестер кујзне каков напад игра па овие ако малце згрешат готово е, примија 3 гола.

Тактички ќе биде неизвесна утакмица сигурно, не е будала Емери а и Манчестер не е кујзне колку јак.

Јас искрено мислам дека ќе тепа Виљареал. Не зборам од инат.
Sigurno,nema problem druze komrade,deka kje izgubime od Mario Gaspar,Trigeros Pako Alkaser i vecniot talent Raul Albiol na celo so mrsniot Unai sto primi 9 gola od Barca vo Fergie time.
Kje tepal villareal spored stefi i mario prefinetite analiticari na DMSAT,mrs.
Kje cvici za dosta zoltata podmornica ama kje bide potoneta,a ti spremi se da te citiram edno 11 pati koga ke zavrsi mecot.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Јас сум поборник на ,,нема фаворит во финале" и навистина го мислам тоа, но за ова што ни претстои мислам дека Јунајтед многу полесно од очекувањата ќе го добие.

Виљареал е добра, компактна екипа. Сепак, Арсенал ќе беше поголем проблем за Солскјер во 90 минути. Финалиња, полуфиналиња со екипи од иста лига - отров. Да можев да изберам дали Челзи ќе игра со Брајтон во финале во ЛШ или со ПСЖ, ќе ги изберев ПСЖ.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.407
Поени од реакции
3.214
Јас сум поборник на ,,нема фаворит во финале" и навистина го мислам тоа, но за ова што ни претстои мислам дека Јунајтед многу полесно од очекувањата ќе го добие.

Виљареал е добра, компактна екипа. Сепак, Арсенал ќе беше поголем проблем за Солскјер во 90 минути. Финалиња, полуфиналиња со екипи од иста лига - отров. Да можев да изберам дали Челзи ќе игра со Брајтон во финале во ЛШ или со ПСЖ, ќе ги изберев ПСЖ.
Истата констатација и Баерн и Барса ја имаа дадено како претпоставка за финале.
*"Да бираме во финале помеѓу Брајтон и ПСЖ... ПСЖ ќе избереме."

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Вака така, како за Б европско натпреварување, ептен квалитетни шампиони има УЕФА Купов, една четвртина од екипиве се Супер Лигаши

1620384035375.png

И да, уште не можам да се навикнам на логово на Интер, можеле бољи минимализам да направат ако сакаат, в ака на ништо не личи

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.413
Логово на Интер, ми личи како „М“ буквата и буквално ме збрка чие е.

Реално, врска нема.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.886
Поени од реакции
11.602
Севиља е Реал Мадрид во ова натпреварување.

Kajgana Shop

На врв Bottom