Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Па ако веќе сум се пријавила ќ одам
Небаре до Америка треба да одам. Тие Србија заминаа за вакцини не пак тука
Во Србија отидоа тие шо можеа. Башка викенд беше. Убаво пиша @JaqenH'ghar

Во Србија отидоа тие шо можеа. Башка викенд беше. Убаво пиша @JaqenH'ghar
Ок, има комплицирани случаи кои не се во можност да одат, макар шо 50/60 км не се којзнае колкава оддалеченост за патување. Ама сакаш да ми кажиш дека 1000 души откажале оти не се во можност да одат на вакцинација поради патот, демек сите пензионери се овие откажаните ?

Па ако веќе сум се пријавила ќ одам
Небаре до Америка треба да одам. Тие Србија заминаа за вакцини не пак тука
Автоматски споено мислење:

Да не се лажеме има многу кои се предомислија за вакцини поради информациите со нус појавите, стравот в коски им го кладоја на луѓето.
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Е, добро, пушти ја баба ти со Транскоп до Охрид тогаш.

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Е, добро, пушти ја баба ти со Транскоп до Охрид тогаш.
Аман бе, прва ќе е шо ќе патува до Охрид со Транскоп, многу нежни бабите ваши бе. :)
Баш ме интересира од пријавените од која годишна возраст се.

So sto gi vakciniraat?

Аман бе, прва ќе е шо ќе патува до Охрид со Транскоп, многу нежни бабите ваши бе. :)
Баш ме интересира од пријавените од која годишна возраст се.
Освен партиски ботови и администрација што се вакцинираа од обичната раја што знам дека имаат термини најмладиот е на 63 годишна возраст.
Вчера имаше на вести 90 годишен од Виничко село кој морал да патува 60 километри за да се вакцинира.

Kremot od ko se napuka Biontech, AZ i Sputnik go pustaat narodot so kineskata. Ke vidime EMA sto ke kaze pocnaa proces za dozvola vo EU. Mozebi ke me ubedat.

Освен партиски ботови и администрација што се вакцинираа од обичната раја што знам дека имаат термини најмладиот е на 63 годишна возраст.
Вчера имаше на вести 90 годишен од Виничко село кој морал да патува 60 километри за да се вакцинира.
Добро луѓе како направивте како 600 км да треба да патуваат.
Комплицирано е ако се неподвижни или ако немаат кој да ги придружува до местото ама дај не зафркавајте низ цел свет секојдневно прават толкави релации. И пак ќе речам голем е бројот на откажани термини оти се исплаши народот а не дека му е проблем локацијата за вакцинација

Комплицирано е ако се неподвижни или ако немаат кој да ги придружува до местото ама дај не зафркавајте низ цел свет секојдневно прават толкави релации. И пак ќе речам голем е бројот на откажани термини оти се исплаши народот а не дека му е проблем локацијата за вакцинација
Ќе излезе пастирот сега да каже дека биле од опозицијата тие што не се појавиле на вакцинација ;)

Tebe ako ne ti e problem za drugi e. Ima lugje bez kola, ne mobilni, bez pari itn. Najlesno ke bese preku maticnite lekari ama ok.

Последно уредено:

Dedo mi od Strumica do Stip treba da patuva saat i nesto, 70km. U Petok mu e zakazano. Isto tolku i nazad.

Имаше предлог за укинување на носењето на маски на отворено, знае некој дали е укинато или не? Оти не спомнаа ништо, освен за полицискиов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom