Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Постов 6 пати дуплиран или само лоша среќа?

BREAKING: Turkey joins 2021 calendar in place of Canada on June 11-13
We are looking forward to the return of the Canadian Grand Prix in 2022, which has also signed a two-year contract extension

Добро би било малце диверсити на патеки да гледаме, да се менуваат најуваво секоја година.

Кој возач е овој Расел.. Иден шампион.
Ботас успеа, али утре на старт сто посто ќе се усере :D

пердашење беа квалификацииве, пола секунда од мерцедес до другите

Кој возач е овој Расел.. Иден шампион.
Ботас успеа, али утре на старт сто посто ќе се усере :D

Расел оваа брзина што ја покажува, ако се најди некогаш во доминантен болид, мислам сезоните ќе бидат далеку по досадни од ова што глеаме последниве 7 години

Ботас возел за Хамилтон, а Перез губеше по 2 секунди по круг и го чуваа на патека само да го закочи Хамилтон...

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

WTF беше тактикава на Перез? Со меките гуми дури и се зголемува предноста на Ботас.

Како и да е, Макс е многу блиску до Мерцедесиве годинава, баш ме интересира кој ќе напредне во текот на сезонава.

Чао најбрз круг
Руке дрхте под притисок
Не било лесно да бидиш Шампион изгледа

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Перез --> :sekc: <-- Ботас (и Верстапен подоцна)

Ако нешто научивме од тркава, тоа е дека "Plan A +10" на Ред Бул - не функционира! :icon_lol:

Досадна трка. Мерцедес и Ред Бул доминатни. Остала боранија. Ферари тешко до третото посакувано место покрај ваков Мекларен, а што знам подоцна и Алпин. Сериозно мислам да баталам со гледање формула 1. Џабе губење време. Не знам дали беше до тактитака али го усраа Саинз со ова. Мило ми е што не доби бод Саинз - нека си стават прст в чело оние од ферари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom