Финтици за запознавање преку Instagram?

• Креатор на темата Креатор на темата Tuskon
  • Време на започнување Време на започнување
Samo nasmeano i tresenje gluposti, i da ne se bidi zdrven. Na taa so mi se bendisuva i srckam podolgo vreme i gledam feedback, i pisuvam direkt vo poraka "zdravo " pa ako ima nekoe obostrano bendisuvanje ke vrati, ako ne nema ljutis, prodolzuvame na druga, ne sekoj na planetava me ili treba da me naoga interesen i simpaticen. Dokolku se saka za seriozna vrska mora da se gleda i taa socijalnata sostojba, materijalnata i sl.. Isto ogince na golo ramo e poln pogodok, pa i dokolu se poznava traga od vakcina periodov, taa e vistinskata :D
Brate ako izigravas klovn moes samo da plesnes nekoj slon od 120 kg k*r so nema videno
Ili nekoja 8smo oddelenka
Me razocara so poslednava recenica

Ey! Јас имам 120 кила и гледам qr секој ден, а некогаш богами и двапати. Доста со тие стереотипи!
Pa da ima mnogu ocajni sekako seksot polesen e za zensko
Ednas tinder napraviv fake so grda zema jbg za pola saat 200 likes+

Pa da ima mnogu ocajni sekako seksot polesen e za zensko
Ednas tinder napraviv fake so grda zema jbg za pola saat 200 likes+

Инаку да беше толку паметен како што се правиш, ќе му дадеше некој добар совет на детето погоре. И немаше вака како гуска во магла да луташ низ темава.

Дали црнецот го запозна преку фејк Тиндер профилот?
Uff usledor 3jka da ne iskas
Автоматски споено мислење:

Инаку да беше толку паметен како што се правиш, ќе му дадеше некој добар совет на детето погоре. И немаше вака како гуска во магла да луташ низ темава.
Na autisti ne im daam soveti rano e mozda naskoro

Искуство.
Ќе ја исковаш, ќе се налути демек нешто после, и ќе ја снема.
Подалеку од тие што први пишуваат ако сакаш нешо посериозно.
Сум. Јас лесно се заљубувам и секогаш мислам дека „таа е вистинската“. И потоа ќе ја снема, и почнувам да патам... па сета таа нервоза да ја исфрлам, мора да доаѓам на форумов, да вреѓам глупаци, и да коиригирам печатни грешки.
Со тоа патат и форумџиите.
Sluts-от се криви за сè.
Ако ја исковаш, прв се налутиш и те снема, нема oна да има шанса да се налути и да ја снема.
Ако тебе прв те снема, нема ти да патиш туку она ќе пати.
1619950304706.png
PS: You deserve better, young king​

Kaj nego e greskata sto nema dovolno iskustvo so ponezniot pol pa im se lepi kako muva gi zamara celo vreme i zatoa mu begaat a za kovanje ako koval ubavo nema da begaat u najdobar slucaj se zalapale i bratot gotovo ke ja zeni toa u 5to odd se pominuva eh moj baki

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom