Финтици за запознавање преку Instagram?

• Креатор на темата Креатор на темата Tuskon
  • Време на започнување Време на започнување
Abe zemi izlezi od doma tibam incelot
Да ми се фатиш ти за инцелов, ти и канцеро шо демнееј овде.
Автоматски споено мислење:

Абе оти така викате? Па и тука девојчиња први преземаат иницијатива, ќе ти пишат, први ќе ти пријдат, па дури и на дејт/излегување да те викнат.
Те молам дај пример. Можеби СК, не се сомневам за то, ама Прилеп не очекувај.

Зашто така мислиш?
Искуство.
Ќе ја исковаш, ќе се налути демек нешто после, и ќе ја снема.
Подалеку од тие што први пишуваат ако сакаш нешо посериозно.

Да ми се фатиш ти за инцелов, ти и канцеро шо демнееј овде.
Автоматски споено мислење:

Те молам дај пример. Можеби СК, не се сомневам за то, ама Прилеп не очекувај.
Uff te pogodiv pravo y srce po avatarov tvoj gleam drka anime gleas i so go mavas doma po 10 pati na den ako ti treba pomos slobodno pisi mi u pp
P S stvarno ti treba pomos incel4e

Uff te pogodiv pravo y srce po avatarov tvoj gleam drka anime gleas i so go mavas doma po 10 pati na den ako ti treba pomos slobodno pisi mi u pp
P S stvarno ti treba pomos incel4e
Аватаро нема никаква врска, досега го имам сменето илјади пати. Ништо не погоди, само ко кур досадени си, си ги лечиш комплексите, оди на психолог провери се Giga Chad.

Искуство.
И да е така како што викаш, не дека си во загуба нешто :D

не дека си во загуба нешто :D
Сум. Јас лесно се заљубувам и секогаш мислам дека „таа е вистинската“. И потоа ќе ја снема, и почнувам да патам... па сета таа нервоза да ја исфрлам, мора да доаѓам на форумов, да вреѓам глупаци, и да коиригирам печатни грешки.
Со тоа патат и форумџиите.
Sluts-от се криви за сè.

Сум. Јас лесно се заљубувам и секогаш мислам дека „таа е вистинската“. И потоа ќе ја снема, и почнувам да патам... па сета таа нервоза да ја исфрлам, мора да доаѓам на форумов, да вреѓам глупаци, и да коиригирам печатни грешки.
Со тоа патат и форумџиите.
Sluts-от се криви за сè.
Taka samo virgin incels pravat

Искуство.
Опа-цупа во место уште од турско. Прогресот, гомна да јаде! :D

Opp se pronajde nekojj

Види, јас не велам ако нешто не е вака и вака, ќе му го испушам на црнец. Никогаш не ми дошло такво нешто на памет. За тоа да го кажеш ти очигледно си го визуализирал тоа и порано, како му приоѓаш на црнецот, клекнуваш...

Не судам, само велам. Нема ништо лошо во тоа и да сакаш, само подобро ти е колку што можеш побргу да ги проживееш своите соништа, да не пробаш после на 50-60 години да му го испушиш на некој црнец. Удри сега дури си млад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom