Фан Клуб: Интер

Апсолутно не. Имаме голман со еден од најслабите проценти у првенство и се шлепа на добрата одбрана.
И утакмици кајшто бранеше чисти зицери и директно спасуваше бодови.

Ок е дека веќе треба да се мења и не е тој стариот Сарма ама полека со негирањето и правењето ко да е Карицо ебате.
Па пред голот со Специја ве немаше 3 месеци уста да отворите.

И утакмици кајшто бранеше чисти зицери и директно спасуваше бодови.

Ок е дека веќе треба да се мења и не е тој стариот Сарма ама полека со негирањето и правењето ко да е Карицо ебате.
Па пред голот со Специја ве немаше 3 месеци уста да отворите.

Од прв голман тоа и се очекува, а не вакви бламажи. Сезонава ликот се нема појавено на пола од утакмиците, ама ок, еве ќе му признаеме дека 3 месеци има брането.

3 месеци му немаа шутнато на гол али добро. :D Едино со Наполи на Меаца ни извади чисти бодови кога фати 2-3 зицери на тоа миџетите. Дефинитивно голман е најголем приоритет за следна сезона, уз лев бек секако.

Оној Сими од Кротоне ми се чини дека може да е добра замена за Лукаку. Подвижен е, 1.98 висок, знае да даде гол...што повеќе ни треба од ова за од клупа?
Сакав и јас да го понудам ама со оглед на тоа што кружат шпекулации за Џеко и Жиру си викам ај да ќутам.

Врие Симинаторот, види го сезонава жнее, златна копачка.
Мора да го испоштуваме и за ремито против Лацио пред 3 години коа индиректно не однесе у ЛШ.

Донеси го нека рине, сеоски Кану.

Донесете му некој ко Сими на Конте, во ситуација кога ги има достапни Џеко и Жиру летово, и ќе даде таков брз rage quit од позицијата тренер, што периката ќе остане да лебди во воздух некое време позади него. :D

Чекај бар Чекич да ми каже кој треба да е измена па после што сака нека прави.
Ќе почекаш, поседува Сажем од 2003 година, малце комплициран е околу технологијата.

Види го Џиги, водоводџиски поздрав, стисок како моторцангли да стега. Све убил у Тохир, спондилоза му предизвикал, 10 минути чекал крв да му дојде у дланката после. Види го.

EzCXMggWEAANtXn.jpg

Види го Џиги, водоводџиски поздрав, стисок како моторцангли да стега. Све убил у Тохир, спондилоза му предизвикал, 10 минути чекал крв да му дојде у дланката после. Види го.

Прегледај го приврзокот 293798

1619606725746.png

И азиското "боли ама не пуштам"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom