Corvus
Latrodectus
Таман пред ВелигденSnosti rewatch na Okja
Pak ke sum sea cela nedela vegan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таман пред ВелигденSnosti rewatch na Okja
Pak ke sum sea cela nedela vegan
Aj mi pomognite jos nesto.
Pricao sam telefonom sa prijateljem koji se isto greje sa inverterom.
U pitanju je Mitsubisi valjda fh35 koju je on poodavno platio mnogo.
Kad mu kazem da moje klime rade na ispod 300w, on mi ne veruje.
Kaze da ta njegova za grejanje ne spusta ispod 500w, greje veliki dnevni boravak i kuhinju. Ima i etazno grejanje.
Prosto mi je to neverovatno ?? Ipak je to valjda bio premijum model tada

Претпоставувам и FH како и LN сериите на Мицу многу добро одржуваат прецизна температура во просторот (со некој половина степен разлика од подесеното).
Еве кај мене LN35 и на овие топли дневни температури сеуште по малку си грее (преку ден поставена на 22С и ауто-фан) со модулирање и со само неколку кратки исклучувања кога сонцето директно грее во прозорите од просторијата (29м2).
Прегледај го приврзокот 293641
Нема подолги исклучувања како кај мнозинството од кинеските модели, кои на пример при барани 22С ја греат просторијата до 24С па гасат додека просторијата не се излади на 20С.... и тие исклучувања во овие потопли преодни периоди кога нема големи топлински загуби и нема потреба од многу греење, но не се може без греење.... претежно траат по 30+ минути и кој сака нека рече дека не му сметаат, ите како се осеќа варирањето на температурата горе-доле 4 степена ако седиш во просторијата.
btw. Мислам дека тој 3D i-See сензорот кај Мицубиши брка голема улога за постигнувањето на таа прецизност.... па зависно од поставената барана температура и големината на просторот... можно е иако е топло надвор сеуште да нема услов за ниска модулација.
![]()
3D i-See Sensor Technology
The Mitsubishi Electric Cooling & Heating 3D i-See Sensor thermally scans the interior space, continuously analyzing the temperature profile of the room to d...youtu.be
5,6,7 ,8 степена мање на квадрат .Уколико има 30 квадрата у углу ќошу има минус 42 степена.Јел ти јасно сад?Lol , pa tebi na onom videu što si snimao precizno drzi zadatu samo oko klime , sve ostalo stepen,dva,tri manje ..
Da, nesto slicno mi je i on pricao. Da je ta klima neverovatno precizna oko temperature. A ne gleda on to toliko detaljno oko potrosnje. Koliko sam razumeo on je pricao za tu potrosnju kad je hladnije. Verovatno mu je sada iskljucena kao i moje dve.Претпоставувам и FH како и LN сериите на Мицу многу добро одржуваат прецизна температура во просторот (со некој половина степен разлика од подесеното).
Мислам дека тој 3D i-See сензорот кај Мицубиши брка голема улога за постигнувањето на таа прецизност.... па зависно од поставената барана температура и големината на просторот... можно е иако е топло надвор сеуште да нема услов за ниска модулација.
Нема 5g ? Нешто филтерче за anticovid или да почекаме

Каде ќе ги даваат? Првиот и вториот ги гледав на кино кога испаднаа, третиот на двд...барем и третиот да го изгледам на кино..Реши Ио да не гледа повеќе и одма рејтинзите во провалија
Туку што ќе речев, следниов месец ако ситуацијата со вирусот го дозволи тоа, одам на кино да ги гледам LOTR. Добро прочитавте, не е до интернет експлорерот. LOTR на кино бејби!
Многу сум хајпнат![]()