Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.134
- Поени од реакции
- 83.767
не ни знаев дека нов снимиле
сигурно е добар
не ни знаев дека нов снимиле
Не знам, го немам гледано.не ни знаев дека нов снимиле
сигурно е добар
Гледан ти е анимираниот со Шкорпион?Негативните критики за Mortal Kombat по нетов што до негде држат вода се:
1. Who the fuck is Cole Young
2. Scorpio vs SubZero добија некој си 12 минути во филмот
3. Немање турнир
4. Многу малку беше прикажано од Earthrealm и Outworld
Мене ми сметаше само главниот карактер, другото апла се гледа дека е спремање терен за втор дел. Ама па од друга страна и Warcraft се спремаа за нов дел, ама никогаш не излезе.
Не ми е гледан, а на watchlist ми е. Претпоставувам тука е најавата за Cole Young?Гледан ти е анимираниот со Шкорпион?
Имаат договори за минимум 5 дела, самиот режисер изјави дека планираат да градат универзум каде сите делови ќе си бидат меѓусебно поврзани.Негативните критики за Mortal Kombat по нетов што до негде држат вода се:
1. Who the fuck is Cole Young
2. Scorpio vs SubZero добија некој си 12 минути во филмот
3. Немање турнир
4. Многу малку беше прикажано од Earthrealm и Outworld
Мене ми сметаше само главниот карактер, другото апла се гледа дека е спремање терен за втор дел. Ама па од друга страна и Warcraft се спремаа за нов дел, ама никогаш не излезе.
Не бре, нема никаква најава за него. Ама појак е од филмот.Не ми е гледан, а на watchlist ми е. Претпоставувам тука е најавата за Cole Young?
Пфф, утре ако сакаат само за кинески пазар уште два дела ќе избацат, без никаква грижа не само за повраток туку и за сигурна добивка. Ако треба и на кинески само ќе биде. Само за нивни пазар.Ама па од друга страна и Warcraft се спремаа за нов дел, ама никогаш не излезе.
Сега гледам не се неколку филмови туку над 100 филмови што ги имав оценето сега не сеНа летербокс приметив филмови што ми беа оценети сега не ми се
Исто така пример имам гледано 825 филмови и после неколку недели се логирам movies watched 823
Се дешава кај некој исто или
Ги имам играно МК 1,2,3 на флипери и во 2021 со онаков филм да излезеш е смешно, Рајден најсмешен беше али нема врска. Филмов колку и да е аматерски врши подобра работа од ова сега не знам како да го наречам Авенџерс за сиромашниИмаат договори за минимум 5 дела, самиот режисер изјави дека планираат да градат универзум каде сите делови ќе си бидат меѓусебно поврзани.
Освен главниот лик Cole Young, се друго беше буквално добро во филмот, поготово за гејмерите на франшизата.
Кастингот им беше одличен, гласот на главните карактери беше скоро ист со гласот на карактерите во игрите.
Се гледа дека не отстапуваа од приказната, само добро ја одработија.
Скоро сите јаки финтици на карактерите ги имаше во играта и ги направија баш добро, не беа кринџи воопшто.
Исто така имаа прејаки фаталитис направено.
Во вториот дел ќе биде турнирот, сепак не само Earthrealm и Outworld туку и мноооооогу други карактери не прикажаа.
Scorpion vs. SubZero беше една од појаките тепачки што ги имам видено во филм последниве неколку години.
Јас проблемов со оценки сум го немала до сега.Сега гледам не се неколку филмови туку над 100 филмови што ги имав оценето сега не се
Да не се тргаат автоматски филмовите или тргаат оцените после некое време?
Не дека е кој знае што туку џабе да не ставам оцени ако е така
Баш проверив во филмови што не ми се оценети и дефинитивно има некој проблемЈас проблемов со оценки сум го немала до сега.
А филмови не тргаат, ама епизоди од серии знаат да тргаат од типот на Шерлок и Блек Мирор.
Поинтересен е анимираниот филм и малку поинаква е приказната околу Ороспион и Снежнио.Не ми е гледан, а на watchlist ми е. Претпоставувам тука е најавата за Cole Young?