LoveAshlee
I dont have a plan..thats the point
- Член од
- 27 мај 2007
- Мислења
- 475
- Поени од реакции
- 2
Mozokot , Intelektot ( no ne kaj sekoj covek ) 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Смртта? :raz:Лејди Сатори напиша:Интелектот.
Карактерот.
Изгледот.
Перцепцијата.
Животот.
Смртта.
Буквално секој човек.Па колку што знам ниту една личност неможе да се спореди со некоја друга... што во превод значи сите сме различни - банално е прашањево. :raz:Секој човек се разликува од другите по неговиот карактер,неговите желби,амбиции итн.
Што е тоа што Вас ве прави различни од другите?
Трпков Божидар*Кој сте Вие?
сакам се и немам цели, имам само желби.*Што сакате и кои се вашите цели?
немам предности, мани имам многу. Ке го флодирам форумов ако почнам да пишувам...*Кои се вашите предности и мани?
со манијачење*Со што сакате да се бавите?
)Сакам да станам подобар човек.Моите мани:ги има премногу.*Кој сте Вие?
*Што сакате и кои се вашите цели?
*Кои се вашите предности и мани?
*Со што сакате да се бавите?
*...
Мојот персоналитет, се што е поврзано со мене ме прави поразлична од другите.Секој човек се разликува од другите по неговиот карактер,неговите желби,амбиции итн.
Што е тоа што Вас ве прави различни од другите?
Јас сум јас и покрај моето јас не постои друго јас.*Кој сте Вие?
Сакам да се изградам како личност, цел, среќа.*Што сакате и кои се вашите цели?
Многу се...примарно, лошо...садистик бич, добро...ајнџел оф д тоус ај лав...во средина на се тоа, сум иста како сите останати.*Кои се вашите предности и мани?
Сакам да бидам глумица.*Со што сакате да се бавите?
*...
различна ме прави генотипот, фенотипот, тоа што никој не може да ги повтори со четка моите потези, мојот ракопис, нити да мисли за све исто како и јас...итнШто е тоа што Вас ве прави различни од другите?
сакам да знам, и да ме сакат исто колку шо сакам и јас...доволно е тоаШто сакате и кои се вашите цели?
друго сакав, ама ја утнав професијата и то ме направи среќна, барем за сегаСо што сакате да се бавите?
Не сум сигурна дека знам. :raz:*Кој сте Вие?
Ни за тоа не сум сигурна... Сакам да бидам среќна. Поентата е што не знам што точно би ме направило таква...*Што сакате и кои се вашите цели?
Ох... Да не почнувам. Предности има многу, маани уште повеќе. Да речеме дека најстрашната од сите е стравот од она што може да се случи.*Кои се вашите предности и мани?
Ни ова не знам.*Со што сакате да се бавите?
Побогу, знам ли јас што сакам во животов?! Единствено знам дека сакам да биде тоа нешто што ќе ми направи доволно пари.