La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе гревој, се јачаат за постигнати голови против екипи шо се борат за опстанок, начекаа село без кучиња и ајде удри. А тоа шо со директните ривали до гол едвај припарија и го сркнаа со локумче то нема врска :свиркам:
Само во Ла Лига се борат екипи за опстанок, во други лиги изгледа не се борат екипити за опстанок. Не сум знаел, фала што не просветли (y)
Според тебе Сосиедад се борат за опстанок или?

Само во Ла Лига се борат екипи за опстанок, во други лиги изгледа не се борат екипити за опстанок. Не сум знаел, фала што не просветли (y)
Да ама не видов никој од Премиерлигашите да паѓа во трансови за постигнати голови,ама добро немаме навивачи на Сити, можи и тие така се радват како вас.

Никаква, да се најде на муабет. Ако има било каква врска би значело само дека Ла Лига е чорба, друго ништо.

@Acid до кога ќе се трпи овој бот со неговите ниски провокации и 176 нови профили?

Толкав комплексаш не држел форумот до сеа, барем не во периодот одкако сум член. Освен ако го чувате како некоја карикатура или маскота друго логично објаснување нема.

@Acid до кога ќе се трпи овој бот со неговите ниски провокации и 176 нови профили?

Толкав комплексаш не држел форумот до сеа, барем не во периодот одкако сум член. Освен ако го чувате како некоја карикатура или маскота друго логично објаснување нема.

Откако се пишува бе неписмен. Подобро бот отколку неписмен, а најлошо кодош и плачко.

Јас и цела подружина на Барса фан клуб :oleee:Прегледај го приврзокот 293415
Каква индивидуа...
Кога игра Барса е за Реал, кога игра Реал е против нив. Џабе ти е, ние сите сме заедно против најгадниот тим во Шпанија!

Каталонци и Мадридисти секогаш заедно! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom