Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Кур ќе скршиме со Агуеро стаклениот.
Го носат за да го задржат Меси.
Уште стојам на тоа дека тренерот треба да има најголема улога во трансферите. Он бара едно, друго ми носат.

Депај, Вајналдум и Гарсија место Бретвајт, Пјанич и Умтити. Тоа треба.

Реалноста е дека немаме пари.
Ако може да се земе некој динар од тие тројца горе, плус Кутињо, Алења, Нето и Фирпо. Плус ја сум да се продаде Тринкао за да му се даде шанса на Коладо. Детето кине у Барса Б.

Кур ќе скршиме со Агуеро стаклениот.
Го носат за да го задржат Меси.
Уште стојам на тоа дека тренерот треба да има најголема улога во трансферите. Он бара едно, друго ми носат.

Депај, Вајналдум и Гарсија место Бретвајт, Пјанич и Умтити. Тоа треба.

Реалноста е дека немаме пари.
Ако може да се земе некој динар од тие тројца горе, плус Кутињо, Алења, Нето и Фирпо. Плус ја сум да се продаде Тринкао за да му се даде шанса на Коладо. Детето кине у Барса Б.
Депај за Агуеро моментално е Меси.

Пиќе и Роберто од почеток. Араухо на клупа.

Дембеле не е во тимот, имал болки.

ако газда пике се става во тимот, вечерва центарфор фали,можеше таму да се постави:pos:

Да не беше тој инает на Меси во есенскиот дел ќе си имавме мирно море на врвот..

Араухо е катастрофа откако се врати од повредата. Мингеза е Пујол за него моментално.

Многу го форсира Педри а во последните утакмици игра слабо..
Автоматски споено мислење:

Ау реакцијата нљ Куман после лошото додавање на Тринкао

Требаше Педри надвор и Мориба место него а Пике да си останеше во игра.

Се истаде тенџерето :D

А Мингеза не гледа терен во скоро време, Куман се запали скроз. Иако добро игра Мингеза во последно, дали премногу пимплаше назад во опасна зона, па му ги крена нервите не знам, веројатно е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom