Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ептен стара слика, некогаш со бугарски таблици, некогаш со руски...сега дошло време и со тетовски.
Ептен стара слика, некогаш со бугарски таблици, некогаш со руски...сега дошло време и со тетовски.
Само со ресенски таблици не можам да ја замислувам сликата. Ептен питоми луѓе ресенчани![]()
Како бе се извадив??? Јас сакав да оригиналната слика да е со тетовски таблици
Тоа е ајде, ќе најдеш некоја статија од истокот која ќе дава лоша слика за Македонците и ќе ја објавиш.Како бе се извадив??? Јас сакав да оригиналната слика да е со тетовски таблици![]()
Мислиш како ова???Тоа е ајде, ќе најдеш некоја статија од истокот која ќе дава лоша слика за Македонците и ќе ја објавиш.
Само што најчесто и тие не се Македонци што ги објавуваш![]()
![]()
![]()
сака да ти каже - ете, фотошоп е, овој пат не сте виеКако бе се извадив??? Јас сакав да оригиналната слика да е со тетовски таблици![]()
Или е Бујар прејак и преискусен дипломат и не сака ни да го удостои прашањево со одговор, со што такво нешто како промена на граници за него не ни доаѓа во предвид, или е едноставно шипац.
Првото, мора да признаам ми е малку веројатно.