Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ромео Агрести пиша дека е fake news...засега

Нејсе, каков глупак испадна Ањели со потегов, а претседател беше на ECA, тежок дебил. Па и оние на Интер и Милан троа уште поглупи испаднаа што го слушаа Пештерко...па па па па :popce:

РЕ ЗИ ЛИ
Ајде можи АДП ќе си дојди дома :toe:

ете ги БеИн пак сега баш демек од извори блиски во клубот

Bein: Andrea Agnelli will resign as a chairman of Juventus

Јас не верувам дека Ањели ќе поднесе оставка, освен ако нешто сите се договорени со суперлигашиве па сите да поднесаат.

Но ако биде неуспешна Супер Лигата (му се гледа крајот веќе), ништо чудно и да го тргнат... поради бруката што ја направија. Толку се силеа, на крајот се испуфааа.

Секако дека пак ќе стават нивно дете... претпоставувам некој пораснат од фамилијата Ањели или некој од фамилијата Елкан.

Лапо Елкан playboyot да дојде и да ни се ебе мајка мајчина :icon_lol:. Замислите стварно братот има фетиш на 50год трансексуалци, шмрка ко луд и барааше 10к евра као демек киднапиран бил :pos::pos:

Лапо Елкан playboyot да дојде и да ни се ебе мајка мајчина :icon_lol:. Замислите стварно братот има фетиш на 50год трансексуалци, шмрка ко луд и барааше 10к евра као демек киднапиран бил :pos::pos:
Кад је бал нек је маскенбал :icon_lol:

1200x800.jpg

Стајлингот на братов, ко да е излезен од GTA Vice City

Realno siguren sum deka barem 90% od navivachi ne sakaat da si odi Anjeli( megju niv i jas). Prva greshka mu e( makar da za mene ne beshe) ama se uchi od greshkite 20 tituli + 2 finalinja UCL u negoe vreme ne e mala rabota.

Не му одговара на Елкан Андреа да биди блиску Ексор. Ете и официјално доби (Андреа) подршка од Елкан.

Изгубен случај е председателов не знам шо му се дешава.
Abe brat demek Elkan e pojak ne zaebavaj.Pred da dojdi Anjeli se lugje na Elkan bea posle 2006, sam znaesh na koe deredje bevme

Пирло одлично ги анализира противниците, изгледа очекува од противникот да си зачука 2-3 автогола за да победи :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom