Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И шо као за Интер треба да навивам вечер за да не не стигнат политанките ? хаха .. која беда сме , дно допревме . Очекував проблеми во борба за скудето , ама не и да се тресеме за излез во ЛШ , но можеби и само така ќе си свати Ањели и компанија каква катастрофална грешка се направи со Пирло...

Тоа е тоа дечки, не сме навикнати... знам. Но ќе помине и ова.

Сезонава верувам дека ќе ја истераме до крај со Пирло... никад не сме ни менувале тренер кога сме веќе на крајот од првенството. Догодина се надевам на големи промени.

Тоа е тоа дечки, не сме навикнати... знам. Но ќе помине и ова.

Сезонава верувам дека ќе ја истераме до крај со Пирло... никад не сме ни менувале тренер кога сме веќе на крајот од првенството. Догодина се надевам на големи промени.
Ањели е мн запнат по пари и супер лигата рака да кузнај шо ќе се деси.

Morata mizerija, Dibala uste povishe ako gradime ekipa na niv za opstanok kje se borime. Sreden red ochaj i taka prodolzivame so ochobol sezona

Brkanje na Pirlo, Nedved i Paratici, posle toa ekspresno vrakjanje na Alegri, i javno damu se izvinat, posto covekot bese u pravo.. trebase igraci da smenime a ne trener (alegri)..

Зато на мисирот не му било битно кој ќе бИди тренер годинава.

Anjeli celo vreme drugi shemi si vrtel u glava. A nie se nervirame so Masterot i drugive budali shto vrska nemaat godinava. Kje vidime shto kje se desi ama gledam za golemi pari prajme muabet. Duri Perez kazal ako sakaat da gi isfrlat od reprezentacii fudbalerite vo superligava kje si napraat svoe Evropsko

И за месец дена пак ќе излези лајново да плачи за ѕвезда на Јуве Арена па и ќе има такви шо ќе подржуваат

Lajno si bil Bonjiek i si ostana, realno ne mi e gajle kaj igra Juve go sledam. Seria B beshe go sledea site a ne pa vakva liga. Ne mozam da razberam nekoj shto kritikuvaat a u sekoj sluchaj treba so UEFA sto si e mafijashka organizacija za igrachi u reprezentacii da se dogovorat.

Последно уредено:
Agnelli resigning from Juventus.
Told there is immense pressure on Florentino Perez too.
— Miguel Delaney (@MiguelDelaney) April 20, 2021
Засега нема ништо официјално, сепак да се почека. Или можда пак медиумите им имаат бапнато микрофони па у живо им ја следат седницата без они да знаат.

Ромео Агрести пиша дека е fake news...засега

Нејсе, каков глупак испадна Ањели со потегов, а претседател беше на ECA, тежок дебил. Па и оние на Интер и Милан троа уште поглупи испаднаа што го слушаа Пештерко...па па па па :popce:

РЕ ЗИ ЛИ

Големо фајде видоа од тоа што беше претседател на ЕCA... Ако остане претседател нека се посвети на тимов конечно да среди ѓубрево што го донесоа изменативе сезони и да бара замена за другар му Пирло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom