Супер лига, да или не?

Дали сте за Супер лига?

• Вкупно гласачи
    299
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
17.310
Поени од реакции
19.777
Има нешто а тоа е притисок од фанови, играчи, тренери, спонзори и влади.
На тоа веќе беа спремни, не се во овој спорт од вчера па да не ја знаат реакцијата на народот.
Врти сучи како и да е ова беше најголем блам во историјата на фудбалот.
Еј великани како Јунајтед, Челзи Милан и слични објавуваат од нигде никаде дека ќе учествуваат во некоја си суперлига која патем ја основаат нивните претседатели, објавуваат во 22:00 часот вечерта за по 24 сати истите тие да објават дека излегуваат од таа лига :pos: На шо личи ова, аматеризам од светски рамки, ваков потег последно Заев направи, кога објави дека кладилници и казина затвораат за после половина час да се предомисли :ROFLMAO:

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Мислам дека ни @The Shadow Walker не им верува на Мундо Депортиво, евентуално Филе ако уште им е останат да им верува.
Повеќе клетви и пцовки имам за овие пишано него за Реал и Мурињо заедно :D

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
И идеме, летоска Хааланд во Челзи, Меси во Сити, Кејн во Јунајтед, Мбапе во Ливерпул, Мурињо во Арсенал. Секако, со парите што им ги дала Уефа на Енглезиве да го здупат Перез #heheheheheh
Да не претеруваме. Шансите за ова се еднакви со оние дека гореспоменатиот субјект може до титула во ПЛ оваа сезона.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
На тоа веќе беа спремни, не се во овој спорт од вчера па да не ја знаат реакцијата на народот.
Врти сучи како и да е ова беше најголем блам во историјата на фудбалот.
Еј великани како Јунајтед, Челзи Милан и слични објавуваат од нигде никаде дека ќе учествуваат во некоја си суперлига која патем ја основаат нивните претседатели, објавуваат во 22:00 часот вечерта за по 24 сати истите тие да објават дека излегуваат од таа лига :pos: На шо личи ова, аматеризам од светски рамки, ваков потег последно Заев направи, кога објави дека кладилници и казина затвораат за после половина час да се предомисли :ROFLMAO:
Мислам дека не беа и дека Перез и Ањели се впуштија во ова ептен зауздано, без да гледаат малку околу нив.

Добро им го презентирале америте only money моделот и овие се залетаа.

Вака и подобро испадна за сите, таква глупа лига немаше долг рок на траење и да почнеше, вака под уефа ќе си клатат пак голема пара долгорочно.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.075
Поени од реакции
1.573
Не најде друго да се закачиш и ти смета што сум во право :pos: од телефонот сум не но видпв дека има грешки.
Абе сигурно ќе се закачувам за твоите таканаречени мислења,ти и кога си во право пак не си во право. Само ми падна интересно ова абомимацијава.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.960
Поени од реакции
10.306
Абе сигурно ќе се закачувам за твоите таканаречени мислења,ти и кога си во право пак не си во право. Само ми падна интересно ова абомимацијава.
Царе ако сакаш до толку да си увек у право пиши ми привата порака ќе те пуштам не вака досаден да бидеш после јас пролив и негативен сум бил кажи си сакам сонцето да се врти околу мене и крај.

Член од
29 март 2021
Мислења
301
Поени од реакции
864
Бланко стои зад профилот :D

Еве и од Атлетико најавија протест утре пред стадион
Кога ќе го видам овој циганскиот јазик, инстатно добивам нагон за повраќање.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.075
Поени од реакции
1.573
Од поодамна овие од Јунајтед и Ливерпул се шушкаа како главни заговарачи и се сметаа за оние кои го моделирале нештово. Каква ли игра прават може и да излезат уште чуда допрва. А и со објавава за излез од СЛ...

Kajgana Shop

На врв Bottom