ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.967
- Поени од реакции
- 57.733
Still better than тоа што го сакаа, олабајте.Додека на твитер се спасуваше фудбалот
Still better than тоа што го сакаа, олабајте.Додека на твитер се спасуваше фудбалот
На тоа веќе беа спремни, не се во овој спорт од вчера па да не ја знаат реакцијата на народот.Има нешто а тоа е притисок од фанови, играчи, тренери, спонзори и влади.
Повеќе клетви и пцовки имам за овие пишано него за Реал и Мурињо заедноМислам дека ни @The Shadow Walker не им верува на Мундо Депортиво, евентуално Филе ако уште им е останат да им верува.
Да не претеруваме. Шансите за ова се еднакви со оние дека гореспоменатиот субјект може до титула во ПЛ оваа сезона.И идеме, летоска Хааланд во Челзи, Меси во Сити, Кејн во Јунајтед, Мбапе во Ливерпул, Мурињо во Арсенал. Секако, со парите што им ги дала Уефа на Енглезиве да го здупат Перез #heheheheheh
Супер лига без англиските клубови. Топ ќе биде. Каљари нека го викнат, и Елче.
Мислам дека не беа и дека Перез и Ањели се впуштија во ова ептен зауздано, без да гледаат малку околу нив.На тоа веќе беа спремни, не се во овој спорт од вчера па да не ја знаат реакцијата на народот.
Врти сучи како и да е ова беше најголем блам во историјата на фудбалот.
Еј великани како Јунајтед, Челзи Милан и слични објавуваат од нигде никаде дека ќе учествуваат во некоја си суперлига која патем ја основаат нивните претседатели, објавуваат во 22:00 часот вечерта за по 24 сати истите тие да објават дека излегуваат од таа лигаНа шо личи ова, аматеризам од светски рамки, ваков потег последно Заев направи, кога објави дека кладилници и казина затвораат за после половина час да се предомисли
![]()
Абе сигурно ќе се закачувам за твоите таканаречени мислења,ти и кога си во право пак не си во право. Само ми падна интересно ова абомимацијава.Не најде друго да се закачиш и ти смета што сум во правоод телефонот сум не но видпв дека има грешки.
Madrid Zone se samo agregator na site vesti koi mediumite gi objavuvaat,ako se zainteresiras poveke ke vidis deka vo sekoj tweet pravat quote od kade e prevzemane informacijata.Madrid Zone ги праи сите збунки.. а ништо не погодија.
Оваа е толку лудо што е генијалнп.
Бланко стои зад профилотMadrid Zone ги праи сите збунки.. а ништо не погодија.
Царе ако сакаш до толку да си увек у право пиши ми привата порака ќе те пуштам не вака досаден да бидеш после јас пролив и негативен сум бил кажи си сакам сонцето да се врти околу мене и крај.Абе сигурно ќе се закачувам за твоите таканаречени мислења,ти и кога си во право пак не си во право. Само ми падна интересно ова абомимацијава.
Кога ќе го видам овој циганскиот јазик, инстатно добивам нагон за повраќање.Бланко стои зад профилот
Еве и од Атлетико најавија протест утре пред стадион