Среќа Lyoness не е негов..Староно дртало Перез убаво ги насанка сите. Како успеа еден дедо кој си почна да фантазира да убеди 11 клубови на вака глупост. Изгледа во големиве клубови главните ликови се тешки пацери.
Среќа Lyoness не е негов..Староно дртало Перез убаво ги насанка сите. Како успеа еден дедо кој си почна да фантазира да убеди 11 клубови на вака глупост. Изгледа во големиве клубови главните ликови се тешки пацери.
На 90% од оние кои беа против Супер Лига, им е јасно дека бираат помало зло. Во случајов, УЕФА.Прегледај го приврзокот 292972 Прегледај го приврзокот 292973
Јас пак ќе речам, не сум ни за, а ни против. Но доста долго време се водеше кампања против УЕФА, и сега кога некој проба да се спротистави, истите овие фанови кренаа револуција. Кое лицимерие.
Повеќе личи дека Борис вртел телефони денес и им раскажувал дека знае како перат пари, отколку дека беше блеф.А од кај сте толку сигурни дека стварно тие ЏП Морган ќе плателе толку милијарди, дека овие потпишале договор со банки, дека ДАЗН дале кујзне колку милијарди за тв права. Од кај кур сте толку сигурни дека тоа не е блеф за УЕФА да потклене и ги смени правилата на распределба на парите.
Еве моментално тоа се дешава. Сите екипи наеднаш магично се повлекуваат. Значи има некој договор со УЕФА за кој ќе дознаеме за ден-два.
Никој што е против оваа лига не ја оправдува Уефа и Фифа али имаше друг начин не формирање на Абомимација од лига која нема да беше формирана за доброто на фудбалот туку за профитот.Прегледај го приврзокот 292972 Прегледај го приврзокот 292973
Јас пак ќе речам, не сум ни за, а ни против. Но доста долго време се водеше кампања против УЕФА, и сега кога некој проба да се спротистави, истите овие фанови кренаа револуција. Кое лицимерие.
Мислам дека ни @The Shadow Walker не им верува на Мундо Депортиво, евентуално Филе ако уште им е останат да им верува.
Држи вода и тоа, ама ај да видиме што ќе каже Морган и ДАЗН ако ништо не испадне од ова. Дека нели се потпишани договори и веќе готова е работата.Повеќе личи дека Борис вртел телефони денес и им раскажувал дека знае како перат пари, отколку дека беше блеф.
За пари не знам ама спомна вашиот во интервјуто дека ќе се преговара со УЕФА деновиве. Најверојатно има нешто штом сите магично сменаа мислење во нецели 48 часа.Мислам дека ни @The Shadow Walker не им верува на Мундо Депортиво, евентуално Филе ако уште им е останат да им верува.
Користиш кирилица, те мрзеше да преведуваш?Никој што е против оваа лига не ја оправдува Уефа и Фифа али имаше друг начин не формирање на Абомимација од лига која нема да беше формирана за доброто на фудбалот туку за профитот.
Има нешто а тоа е притисок од фанови, играчи, тренери, спонзори и влади.За пари не знам ама спомна вашиот во интервјуто дека ќе се преговара со УЕФА деновиве. Најверојатно има нешто штом сите магично сменаа мислење во нецели 48 часа.
Не верувам дека формално правно се задолжени, зошто формално правно сеуште не постои субјектот. Ама ептен е симптоматично како англискиве екипи излетаа сите во еден ден, а главниот организатор најави повлекување, откако се јави Борис да објасни дека не го боли баш кур дали ги имаат собрано сите документи или не.Држи вода и тоа, ама ај да видиме што ќе каже Морган и ДАЗН ако ништо не испадне од ова. Дека нели се потпишани договори и веќе готова е работата.
Ова беше договорено пред да објават СЛ. Изгледа не биле задоволни па одлучија ваков потег. На крај се врати на договореното што секако значи доста повеќе пари него предходно.Додека на твитер се спасуваше фудбалот
Не најде друго да се закачиш и ти смета што сум во правоКористиш кирилица, те мрзеше да преведуваш?