Супер лига, да или не?

Дали сте за Супер лига?

• Вкупно гласачи
    299
  • Гласањето е завршено на .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Англиските екипи нека излезат, за другите како сакаат. Слободно нека пробат Реал, Барса, Јувентус и Интер да си креираат лига. Можеби ќе и парираат на Премиер Лигата. :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Искраено не го сфаќам баш моделов. Пред некое време се дискутираше за 10 екипи во една група и најдобрите 2 или 4 не ме држи за збор да идат понатека. На пример да има 3 групи од по 10 екипи.
Ова со 36 екипи а само 10 утакмици по екипа стварно не знам како би идело. Доста глупо ми делува на прво читање. Или барем ја не можам да го сфатам.
Имало некојси швајцарски систем. Екипите ќе бидат рангирани во шешири и точно ќе се знае за секој тим, колку натпревари ќе одигра со екипи од својот но и од другите шешири. Но како би се определило кој со кого да игра, а со кого да не игра. Тука има доста простор за манипулација со определувањето противници. Ваљда со некоја сложена ждрепка.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Врие од лажни информации...Алфа и Инфомакс не му се равни на овие компир твитерџиите....сега засега само Сити е надвор официјално мислам.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Koja брука ќе биде само, новиов формат на ЛШ да е ист ко Супер Лигава + краснодар екипи + Уефа како модератор + зголемен буџет за големиве екипи.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Многу тапа ако драмава заврши за два дена.

Ајде, верувам дека дедо Перез нема да разочара за некоја минута и ќе рече дека идат даље и без нафташите :D

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Koja брука ќе биде само, новиов формат на ЛШ да е ист ко Супер Лигава + краснодар екипи + Уефа како модератор + зголемен буџет за големиве екипи.
Pa noviot format pretstaven od UEFA,go kazuva seto ova sto si go napisal ti :D 36 ekipi podeleni vo 2 grupi i ke bide eden vid zgolemena Super Liga.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.313
Поени од реакции
19.782
И Атлетико се заканиле на Челзи дека ќе ја вратат Стефи да навива за нив
Не си во тек си, јас се вратив уште пред еден месец. Еве сега бурно го прославив бодот протов Брајтон :)

Леле луѓе врие твитерот нема да се спие вечер, ни серија ќе се види ни ништо :ROFLMAO:

Член од
29 април 2015
Мислења
4.322
Поени од реакции
4.238
Games will also be played on Thursdays instead of Tuesdays and Wednesdays.

Пишува instead, а не besides. Каде виде дека и вторник и среда? Линк имаш?
Вчера читав, не ми текнува каде... невозможно е формат со 36 екипи да се игра само во еден ден.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.370
Поени од реакции
5.562
Не си во тек си, јас се вратив уште пред еден месец. Еве сега бурно го прославив бодот протов Брајтон :)

Леле луѓе врие твитерот нема да се спие вечер, ни серија ќе се види ни ништо :ROFLMAO:
Превод за нас што не сме гледале шпански серии?

Kajgana Shop

На врв Bottom