Ај сега истово напиши го, ама без да плачеш.А му се гледаше на ратм лига европа... го заебавате чоекот
Имало некојси швајцарски систем. Екипите ќе бидат рангирани во шешири и точно ќе се знае за секој тим, колку натпревари ќе одигра со екипи од својот но и од другите шешири. Но како би се определило кој со кого да игра, а со кого да не игра. Тука има доста простор за манипулација со определувањето противници. Ваљда со некоја сложена ждрепка.Искраено не го сфаќам баш моделов. Пред некое време се дискутираше за 10 екипи во една група и најдобрите 2 или 4 не ме држи за збор да идат понатека. На пример да има 3 групи од по 10 екипи.
Ова со 36 екипи а само 10 утакмици по екипа стварно не знам како би идело. Доста глупо ми делува на прво читање. Или барем ја не можам да го сфатам.
И Атлетико се заканиле на Челзи дека ќе ја вратат Стефи да навива за нивСериозна е работата
Pa noviot format pretstaven od UEFA,go kazuva seto ova sto si go napisal tiKoja брука ќе биде само, новиов формат на ЛШ да е ист ко Супер Лигава + краснодар екипи + Уефа како модератор + зголемен буџет за големиве екипи.
Не си во тек си, јас се вратив уште пред еден месец. Еве сега бурно го прославив бодот протов БрајтонИ Атлетико се заканиле на Челзи дека ќе ја вратат Стефи да навива за нив
Вчера читав, не ми текнува каде... невозможно е формат со 36 екипи да се игра само во еден ден.Games will also be played on Thursdays instead of Tuesdays and Wednesdays.
Пишува instead, а не besides. Каде виде дека и вторник и среда? Линк имаш?
Превод за нас што не сме гледале шпански серии?Не си во тек си, јас се вратив уште пред еден месец. Еве сега бурно го прославив бодот протов Брајтон
Леле луѓе врие твитерот нема да се спие вечер, ни серија ќе се види ни ништо![]()