Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja da sum Leipzig bi kjutel okolu nastanite. Ova e nevideno licemerie. Plasticni kako ligava. So kupena licenca od cetvrtoligas i pumpanje pari stignaa kade sto se. A postojat samo za promocija na pijalok.
Ова и сигурно е целта ффп и повеќе пари за клубовите.
Па јас така мислам, не мора да е точно.Сериозен си дека некој го избегава Лондон како град?
Островото генерално да, ама да не се лажеме со Лондон. Па размениве меѓу лондонскиве екипи со играчи е баш затоа што им се остануваше да живеат таму (Шурле, Чех, Вилијан, Кејхил, Жиру итн.). И Јаја Туре имаше некоја изјава во стил демек се супер во Манчестер ама не е Лондон и то је то.
На кои илјадници луѓе загрозува финансиска стабилност?Не те сфаќам зашто се вртиш во круг цело време кога веќе ти потврдив дека Фергусон и Фердинанд направиле трансфер за повеќе пари ( и титули), јасно ми е мене тоа. Со Абердин максимум му е борба за титула во Шкотска и ако нешто се трефне во Европа. Заработката му е исто така ограничена. Во Манчестер, иако биле тапа тие години, имал многу поголем плафон да достигне.
Ама некако не го гледам делот каде што алчноста на Фергусон за пари, титули и престиж ја загрозува финансиската стабилност на илјадници луѓе во фудбалскиот свет и го уништува фудбалот истовремено![]()
Доколку се случи нешто навистина и почни да се игра SL. Мислиш дека Баерн ќе остани сам во ЛШ на пример да игра против Рома за толку пари? Ви село без кучиња ?@tariqpanja
Significant development: Karl Heinz Rummenigge, chairman of Bayern Munich, is to join UEFA’s executive committee in place of Juve’s Andrea Agnelli who resigned after knifing UEFA by signing up to breakaway. Rummenigge’s presence a blow to those hoping to entice Bayern to ESL.
Посебно е шокантен лимитот во ЛШ на клубовите на потпретседателите на лигава.Епа исто и големиве клубови. Го достигнаа лимитот во ЛШ и решија да направат покомпетитивна лига. Што е тука проблемот?
Како до кај ќе одат? Веќе е направена официјална најава за лигата, веќе сите 12 клубови се излезени од Европска Фудбалска Асоцијација, веќе сите луѓе од клубовите кои имаа некаква функција во УЕФА си дадоа оставка. Што повеќе да направат?Ова и сигурно е целта ффп и повеќе пари за клубовите.
Само до кај се спремни да одат ќе видиме.