@Leo Bonnie , @Tyler Durden , @Gazpapir , @Corvus , @SK-92 , @wot , @grande-juve , @Imperatorot , @Shawn Spencer , @Violetova - уште само 2 дена имате за Secret. Јас ќе си се сокријам некаде. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ми го крена темпото, и малце ме живна. Тие колку беа, 20 минути, ми беа најдоброто нешто во филмов. Некако успеа да ми ги направи интересни иако ги очекував.

Глумата би рекол подпросечна, но карактеристично за азијциве.
Не знам колку азијски филмови имаш гледано за да генерализираш вака
За мене лично корејската синематографија заедно со глума е најдобра во свет.
Ме тилтнуеш да ти набројам тука неколку корејски филмови, па да видам дали истово ќе го мислиш. Исти, еднолични каков расист ахахахИ јас се согласувам со @SK-92 што се однесува на азиската глума. Некако ми се исти, еднолични, праволиниски и на некој начин комични, ми немаат емоции.
Од тоа што имам изгледано, филмовите се топ, мастери за мистерија, плот твист, хорор, трилер моменти ама не можам да издвојам некоја конкретна глума, да речам у тој и тој филм тој/таа одглуми врвно. Мислам, не дека глумат лошо, баш напротив, ама ништо спектакуларно.
Ајде денеска нов предлог.
Иначе ја сум следен, ако сакате и вечер ќе презентирам.
Ајде бе дај, мош ќе најдам некој негледан, да видам што имаш у предлог.Ме тилтнуеш да ти набројам тука неколку корејски филмови, па да видам дали истово ќе го мислиш. Исти, еднолични каков расист ахахах
Иначе ја сум следен, ако сакате и вечер ќе презентирам.

Ајде бе дај, мош ќе најдам некој негледан, да видам што имаш у предлог.
Само трилери-мистерии-хорор глеам од тоа поднебје да знаеш.
Иначе не, нејќеме да презентираш филм на ден кога фактички и треба да го презентираш. Не е проблем.![]()

У право си, ајде да го почекаме Злате, да не се мешаме у штипки.Смири живци бе у понеделник се презентира ахаха, I don't make the rules sry. Ама ќе пишам збор два малце покасно ајде, вајда Злате нема да се налути![]()
И јас сакам порано, до вечер немам ништо за гледање, па ќе си го пополнам слободното попладнеИначе ја сум следен, ако сакате и вечер ќе презентирам.