Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Registriravme zainteresiranost so devojkata uste koga ja pustija stranata za vakcinacii.
Vcera dobivme mejl so link ako sakame da se otkazeme, ako ne vleguvame vo planot za vakcinacija.

Bidejki ne sledam, sto znaci ova? Mackanje oci ili ke ima vakcinacija mesecov? Kolku vakcini imame atm i kakvi imame? Zabraneta li e az ili koj saka?

Vo docni 20ti sme.

Registriravme zainteresiranost so devojkata uste koga ja pustija stranata za vakcinacii.
Vcera dobivme mejl so link ako sakame da se otkazeme, ako ne vleguvame vo planot za vakcinacija.

Bidejki ne sledam, sto znaci ova? Mackanje oci ili ke ima vakcinacija mesecov? Kolku vakcini imame atm i kakvi imame? Zabraneta li e az ili koj saka?

Vo docni 20ti sme.
Ова доаѓа некако као демек нема вакцини ама кога ќе стигнат да ве имаат во предвид за вакцинација.
АЗ не е препорачлива за млади лица, барем така изјавуваат сите.

Вчера се вакцинираа домашните. Мајка ми со упат од матична, а татко ми без упат....онака само го прашале дали сака и тој да се вакцинира, прифатил и завршија одма работа.

Ова доаѓа некако као демек нема вакцини ама кога ќе стигнат да ве имаат во предвид за вакцинација.
АЗ не е препорачлива за млади лица, барем така изјавуваат сите.
Нема ни теорија овој месец да види вакцина. Сега се вакцинираат лицата на 73 и 74 години и има останато уште неколку илјади вакцини.

Се чека, така најави Филипче, до крајов на месецов да добиеме 20.000 вакцини од Фајзер и 70тина илјади од Ковакс системот (мислам од АЗ).

Досега се вакцинирани ~30.000 од ~155.000 пријавени. Со ова темпо на имунизација и со оглед на тоа дека сега се вакцинираат оние на 73-74 години, вакцина може да види евентуално во мај. :)

Вчера се вакцинираа домашните. Мајка ми со упат од матична, а татко ми без упат....онака само го прашале дали сака и тој да се вакцинира, прифатил и завршија одма работа.
Колку годишни се?

Колку годишни се?

77 и 73

Не напоменав пред малку, матичната не му дала упат на татко ми оти не допуштал системот, а ваму го вакцинирале без упат...крај не се наоѓа.:toe:

Нема ни теорија овој месец да види вакцина. Сега се вакцинираат лицата на 73 и 74 години и има останато уште неколку илјади вакцини.

Се чека, така најави Филипче, до крајов на месецов да добиеме 20.000 вакцини од Фајзер и 70тина илјади од Ковакс системот.

Досега се вакцинирани ~30.000 од ~155.000 пријавени. Со ова темпо на имунизација и со оглед на тоа дека сега се вакцинираат оние на 73-74 години, вакцина може да види евентуално во мај. :)
Рон би збришал тоа за пар денови...

Меркел се информира од интернет ?
Или лошо се изрази?

Информацијата дека Меркел се вакцинирала со АЗ ние ја добиваме или од интернет или од тв. Како е тоа доказ за содржината на течноста дека е од таа компанија?

Озбилен си?

Не бе се заебавам. Чим пишува на интернет точно е, али немав шо да правам и ај ќе куцам на форумот.

77 и 73
Не напоменав пред малку, матичната не му дала упат на татко ми оти не допуштал системот, а ваму го вакцинирале без упат...крај не се наоѓа.:toe:
...па нема заинтересирани, а вакцините имаат рок на траење!
што подразбираш „завршија одма работа“ ?

ice_screenshot_20210416-204848.jpeg

ice_screenshot_20210416-204744.jpeg

се прашувам кој тука претерува и кој е валиден тест со вистинска цена?
или све е магла поради неспецифична детекција на антителата што може да биде од било кој патоген/антиген!

Информацијата дека Меркел се вакцинирала со АЗ ние ја добиваме или од интернет или од тв. Како е тоа доказ за содржината на течноста дека е од таа компанија?

Не бе се заебавам. Чим пишува на интернет точно е, али немав шо да правам и ај ќе куцам на форумот.
Нели, поголема веројатност е дека она место вакцина, вода примила.

Најмалце битно е со која вакцина се боцнала Меркел, битно е што ти безусловно веруваш во тоа шо ќе го изјави она или нејзината влада.

Шо е тоа шо ја прави информацијата за Меркел веродостојна, а таа на некој антиваксер не? Зимај во предвид дека и двајцата читаат од интернет, и немаат никакви докази за тоа кој е во право.

Страшно како функционира човечкиот мозок. :вонзем:
Ok Merkel laze deka ne ja primi so kameri. Merkel e doktor po hemija i nauka za nea ne e naucna fantastika.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Portparolot na Merkel izjavi. Sose ovaa slika.
33fb7bd6ce28a672dec4c45fdb9f9e44.jpg

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Не се секирај за некој месец и ти ќе дојдеш на ред у Швабија па ќе кажеш за содржината на течноста :icon_lol::icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom