- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.368
- Поени од реакции
- 84.607
Замислите го сиот овој политичко-социјално-економски булшит со набавки на вакцини и организација на вакцинирање, секоја година.
Не ни го заебувај петокот со вакви замисли...Замислите го сиот овој политичко-социјално-економски булшит со набавки на вакцини и организација на вакцинирање, секоја година.
Не ја, туку главните на Фајзер и Џонсон и Џонсон тоа го рекле.Не ни го заебувај петокот со вакви замисли...![]()
А Србија се затвори и?Замислите го сиот овој политичко-социјално-економски булшит со набавки на вакцини и организација на вакцинирање, секоја година.
Интересно како се поставени работите, смрт со позитивен тест е нешто дефинитивно,тука нема дискусија, додека смрт после вакцина нема шанси, треба прво да се испитува за да се докаже.10 се истражуваат, за 7 е потполно отфрлена врската со вакцинацијата а 5 се најверојатно неповрзани со вакцинацијата...
https://www.seebiz.eu/drustvo/tomic-u-hrvatskoj-prijavljene-22-smrti-nakon-cijepljenja/255843/?fbclid=IwAR1PjtAXgkQqhsm7Dprp97suiuAIxyHFm4v1oZUfDRvrbkXBxoC9Hycco8Y
Нема од тие старите. Сега од Прилеп ги носат. Двострани се.А Србија се затвори и?
според тебе најпаметно да се заразиме од корона, полесно ќе преживееме него со вакцината.Šta nauka kaže o cerebralnoj venskoj trombozi (CVT), vakcinaciju ili Covidu
- COVID-19 - 39:1 000 000
- Pfizer/Moderna - 4:1 000 000
- AstraZeneca - 5:1 000 000
Matematika kaže da je rizik od CVT najmanje 8 puta veći ako je neko bolestan od Covida, za razliku od vakcinacije protiv Covida.
Прегледај го приврзокот 292281
https://osf.io/a9jdq/
Naravno izbor je na vama
Послато са SM-N950F помоћу Тапатока
To nisam nigde rekao. Naravno da nije bolje zaraziti se covidom.според тебе најпаметно да се заразиме од корона, полесно ќе преживееме него со вакцината.
Како можиме со сигурност да знаеме за ова ? Не сериозно ме интересира кога објавуваат во живо по медиуми како ги вакцинираат лидерите и политичарите со одредени вакцини, од кај можиме со сигурност да знаеме со која вакцина ги боцнале.Меркелица се вакцинира со Астра Зенека. Значи дравниот врв претседател, канцелар се вакцинирани со неа.
Не можиш, глупо е тоа.Како можиме со сигурност да знаеме за ова ? Не сериозно ме интересира кога објавуваат во живо по медиуми како ги вакцинираат лидерите и политичарите со одредени вакцини, од кај можиме со сигурност да знаеме со која вакцина ги боцнале.
Ok lazat. Pravilata nad 60 se tie, AZ.Како можиме со сигурност да знаеме за ова ? Не сериозно ме интересира кога објавуваат во живо по медиуми како ги вакцинираат лидерите и политичарите со одредени вакцини, од кај можиме со сигурност да знаеме со која вакцина ги боцнале.