Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.649
Поени од реакции
59.556
Ставро на апаратима

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
:pos:
Добро, не ви е срам? Играч платен 80 милиони дал гол против Кристал Палас и тоа му е само ВТОР гол оваа сезона. Но кога навивачите на Челзи се задоволни, јас немам проблем. Дај боже нека му е секоја сезона како оваа.

Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
na ovaj kosinus da mu se pozlati ustata
Автоматски споено мислење:

Добро, не ви е срам? Играч платен 80 милиони дал гол против Кристал Палас и тоа му е само ВТОР гол оваа сезона. Но кога навивачите на Челзи се задоволни, јас немам проблем. Дај боже нека му е секоја сезона како оваа.
Nemoza site ko Bruno od prv den da igra fudbal na nekoj igraci mu treba vreme

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Втор гол? Ти изгледа го имаш пропуштено неверојатниот натпревар против Барнсли :D

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Втор гол? Ти изгледа го имаш пропуштено неверојатниот натпревар против Барнсли :D
Во ПЛ мислев. Иначе во Карабао Куп е несудениот МВП, штета брзо што испаднаа иначе нивни ќе беше.

Член од
29 март 2021
Мислења
301
Поени од реакции
864
Хаверц и Вернер се засилувања на сезоната. Да даде ГоспоТ сите засилувања што ќе ги купи Челзи да ги оправдаат парите колку овие двајцата.

Инаку Хаверц оваа сезона игра на позицијата лажно засилување.

Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
Хаверц и Вернер се засилувања на сезоната. Да даде ГоспоТ сите засилувања што ќе ги купи Челзи да ги оправдаат парите колку овие двајцата.

Инаку Хаверц оваа сезона игра на позицијата лажно засилување.
Abe samo med od ustata ti teci :LOL:

Член од
29 март 2021
Мислења
301
Поени од реакции
864
Друго мене ме нервира. Златна екипа како Вест Бромвич ќе испадне од лигата, а овие гнасните Кристал Палас и понатаму ќе се влечат низ ПЛ. Грозна екипа, без идентитет, без мадиња.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Овие Палас се екипа без идентитет. Најглупа екипа во цела лига.

Да не се сфатиме погрешно, сметам дека Палас има потенцијал за ептен, и да имаа добар тренер сигурен сум сега ќе беа негде единаесетто место ако ништо друго и ќе имаа просек по еден-два гола на натпревар

Ама ова што Палас го игра пар сезони уназад е чист криминал.

Тотално дно се против јаки екипи. Доволно се ок да победат слаби екипи. Играат ептен очобол утакмици.

ВБА имаат идентитет - ќе се бранат, тврди текми против секој.

Ама Палас...никад не знаеш на што си..никад не знаеш која страна на Палас ќе се појави...
Не се борат за опстанок а се една од поглупиве екипи во лига.

Стварно мислам малце да беа поамбициози ќе беа во горниот дел на табелата.

Тим без амбиција, тим без идентитет, тим што само...постои. Не се бори за успех, не се бори за опстанок, не се бори за горен дел на табелата едноставно... постои.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Добро е, Хаверц е во составот, не е без шанси Кристал Палас.

Океан не може да погоди. Непријатно.

Има шанси Кристал Палас, отприлика како оние твоите за опстојување на форумов повеќе од три работни дена.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Идеја за напаѓачиве, за да избегнуваат милиметарски офсајди

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop