Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Никако Мингеза - НИКАКО!
Прави непотребни фаули, ќе добие картон уште на почеток, ќе се изгуби како против ПСЖ... ако веќе нема кој подобро Фирпо да игра на таа позиција, топ изигра кога го смениа баш со Мингуеза со ПСЖ.

Пиќе мислам дека ќе е спремен, ако не подобро Де Јонг, а Гризман во средина.. ептен покрива, ептен трча, дава 110% во одбрана.
Знаеме дека нема шанси Фирпо да игра, џабе ќе правиме состав со него. Знае да се изгуби Мингеза, ама е солиден со тројца позади, му одговара измеѓу бек и стопер, тој и Дест ќе мора да го запрат Виничиус.

Пике нема да е спремен најверојатно, а и не би го играл и да е, со псж беше еден од главните кривци, Араухо е тука на централната позиција, не смее Куман да почне без него.

Знаеме дека нема шанси Фирпо да игра, џабе ќе правиме состав со него. Знае да се изгуби Мингеза, ама е солиден со тројца позади, му одговара измеѓу бек и стопер, тој и Дест ќе мора да го запрат Виничиус.

Пике нема да е спремен најверојатно, а и не би го играл и да е, со псж беше еден од главните кривци, Араухо е тука на централната позиција, не смее Куман да почне без него.
Де јонг би играл меѓу Ленгле и Араухо. Средина Бускетс, Педри и Гризман пред нив.
Дембеле и Меси во напад.. пак би било 3-5-2 или 3-4-1-2 :)

Гризман третото дете го крстил Алба, една асистенција му должи на класиково :pos:

Иначе сите три биле родени на денешен ден :eek:

Гризман третото дете го крстил Алба, една асистенција му должи на класиково :pos:

Иначе сите три биле родени на денешен ден :eek:
Е де, многу за чудење е работата со царски рез. :)

И јас имам внуци родени на исти ден со 2 години разлика, ти даваат последниот месец да одбереш кој ден сакаш да се породиш. Нека ги натокми природно вака да го видам :)))))

Е де, многу за чудење е работата со царски рез. :)

И јас имам внуци родени на исти ден со 2 години разлика, ти даваат последниот месец да одбереш кој ден сакаш да се породиш. Нека ги натокми природно вака да го видам :)))))
Немав поим за ова :D

Однапред племето да му го ебам на Куман ако го игра Пике тенџерето со инекции во колено. Тој здрав не заслужува да игра, не пак вака. И све да му ебем ако го игра Де Јонг како трет стопер, вака со време да се искажам :sakasuste:
Автоматски споено мислење:

Дембеле - Меси

Алба - Педри - Бускетс - Де Јонг - Дест

Ленгле - Араухо - Мингуеза

Штеген

Однапред племето да му го ебам на Куман ако го игра Пике тенџерето со инекции во колено. Тој здрав не заслужува да игра, не пак вака. И све да му ебем ако го игра Де Јонг како трет стопер, вака со време да се искажам :sakasuste:

Дембеле - Меси

Алба - Педри - Бускетс - Де Јонг - Дест

Ленгле - Араухо - Мингуеза

Штеген
Брат не ме дупи каков Мингуеза, циганчето лом ќе го направи, пенал ќе има милион посто.. Араухо и Дест мора да се по таа десна страна, ептен им е опасна.. Пиќе/Де Јонг на Бензема..
Ја сум повеќе за Пиќе, за да биде Де Јонг во средина, колку толку таа да се носат со тројката на Реал кои се во добра форма.
Со Меси, Дембеле плус Алба и Дест на полуконтри ја гледам нашата шанса.

Ме послуша Куман, а и 90% од навивачите ја бараа оваа постава и формација.

EyoUg28U8AAQUF0.jpeg

Оваа беше најлогична постава. Така и се очекуваше. Мене ме плаши Мингеза во прв тим, ќе видиме дали ова е подобро или 4-3-3 со Гризман во тимот.

Тај е тај состав,со господ и вар идеме на победаа

Скептик сум за Мингеза, а и криво ми е што Гризман нема да е стартер ни ова ЕлКласико. Дај Боже да не сум во право, ама се мислам дека нема да извадиме позитивен резултат.

Иначе Реал почиња со Валверде место Асенсио, очигледно ќе одат на контри и полуконтри преку Винициус. Башка средината им е појачана.

Da Im ebam sve na A1 sto go skinaa sportklub :mad: . Pustajte strimovi, sopkasti ve zamoluvam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom