Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.868
- Поени од реакции
- 52.940
Пет.Колку сликчиња има во едно пакетче ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пет.Колку сликчиња има во едно пакетче ?
Откажи интернетот по дома што го плаќаш. Со тие пари ем ќе јадеш како цар 2 дена, ем нас нема да не боли глава од вакви мега лоши коментари.имате вишак пари, за сликчиња да му фрлам на панини кеш, за таа пара ќе јадам како цар цел месец па и више
Откажи интернетот по дома што го плаќаш. Со тие пари ем ќе јадеш како цар 2 дена, ем нас нема да не боли глава од вакви мега лоши коментари.
Не знам кај си барал брат, али денес од трафика земав кутија и тоа обична, не од овие М1 што се.Цената е ОК за 5 сликички, едноставно тоа е, секаде е таа цена горе доле (на запад околу евро) мене не ми се допаѓа што безпотребно има премногу слики (650-660) само потешко да е, да го собереш.
Идеално би било да биде околу 500-тини сликички.
иначе у маалски трафики и продавнички каде обично се продаваат сликички денес го немаше( за скопје зборам).
Околу 16 часот денес.иначе у маалски трафики и продавнички каде обично се продаваат сликички денес го немаше( за скопје зборам).
А баш сакав да прашав дали набави? Гледај одма што дупликати имаш да се мењаме.Околу 16 часот денес.
Значи вака. Отидов во Рептил.
- Имате албум со сликички?
- Каков албум дечко?
- Европско првенство, сега е во мода, Панини ово-оно.
- Ааа не знам, ај да видам. (во меѓувреме друг купувач тука ми вика „нема дечко, само во Центар“) и си викам ај да не му објаснувам дека од денес требаше да го има на повеќе места...
Се враќа оваа од позади, со албум, со 3 пакети ја целиот среќен и мало нервозан „зошто не сте ги ставиле напред на каса, тука треба да светат“...
Го куца на каса „ах, не е влезен во систем“.
И викам „а мори јави им се таму некаде у дирекција да го внесат“
- Аааа бе дечко кај да се јавам нема никој сеа таму, не работат.
Ај палам колата до Тинекс, тие дебилите немаат.
У маалската трафика „аа дечко имавме 30-40, се продадоа, извини“.
Ај до крај на Порта Влае, у локална продавничка - КАТЕГОРИЧНО НЕ, а едвај „имате ал-“ реков.
И после се „заакав“ до Ѓорче знам има едно тобако карши Тинекс, коа го видов М нешто аууу пука среќа знам дека ми се појави негде на ФБ ова М дека имаат албуми, паркирам таму на сред улица, свират, кој ги ебе, идам во трафиката ииииииии
ИМАШЕ, ФАК ЈЕАХ
Прегледај го приврзокот 290598
Среќлија сум ја, тешко дека ќе иам дупликати од прва кутија, ама ќе видиме, ќе праиме комбинации обавезно. Не дишам дур не го пополнам цел.А баш сакав да прашав дали набави? Гледај одма што дупликати имаш да се мењаме.![]()
Не ја сфатив поентата и јас. Зошто на сите истите??? Зошто Лукаку? Зашо даваат демек 6 сликици гага, кога секако ќе ти се паднат у пакетче, а и онака нема да ги смениш со никој друг. Безвезе, да се рече демек дале нешто гратис... Дно.Би требало. Кај мене беа Лукаку (BEL), Фиола (HUN), Спарв (FIN), Коуфал (CZE), Глик (POL) и Мак (SVK).
И пичка им матер, денес сите овие ми се паднаа пак.![]()