Македонска фудбалска репрезентација

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.738
Поени од реакции
2.265
И него местото го прави, потекло од Зајас имал хахахаххаха
Е не знаев дека од таму имал потекло.

Ne mi e profesia novinarstvoto, no sum imal sportski portal ako sakash poveke informacii.

BTW, imashe od prilika 20 dushi shto ne bea novinari (Germanci), no vaka kako jas najdoa nacin da vlezat vo stadion.

@Илко Илија, go mrazam DUI i Zajaz, ama tie ne znat za toa :D
Прашав бидејќи ако оваа слика погоре што си ја објавил е од картите, на неа пишува дека е наменета за новинар. Па од таму ми дојде претпоставката.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.377
Поени од реакции
3.178
...не знам дали е веќе постирано тука ама вреди да се сподели...:D
germanija-makedonija-2.png

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Ti pa odma, brzo brzo. Neka se potat malce :sneaky:
Тешко дека никој би се испотил на форава...можда на фејсбук или во Драга Кајгана.

Тука, каде што се собрани најголемите фудбалски експерти од земјава, дел од кои пратат и 3та лига Чехословачка (кхм, Чолизмо.. :D ) тешко дека би излажал некој. Меч не бил преигран кој знае а кога, дури кај што имало некои позначајни инциденти, а камо ли за "техникалии, пропусти".. xD

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Колку срамно промашување на Вернер еј. Ужас, катастрофа, мизерија, дно. Нема никакво објаснување она, демек се случува и останати правдања. Кој знае каде му беше паметот во тој миг, а да не напоменувам дека е играч на Челшит. Топката лазеше буквално, ти цела да ја промашиш треба да си антиталент. Нестогол може слободно да му се изнасмее дури и после промашувањето против Романија и пцуењето ,,на тројцата" пред камера, па што остана за најобичен смртник.
И тука неколку напишаа дека пенал било тоа од Алиоски. Прегледајте пак, врска немаше од пенал, чисто подметнување, додека Алиоски ја тргаше ногата за да не го закачи. На успорена снимка секогаш гледа стартот посериозен од што бил. Маме му ебам дајверско.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Добар си

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Ех, сега генерали после војна. Ова е баш чудо. Неверојатен успех. Да не мислевте вие дека можеме да победиме репрезентација која во последните 30 години доживеала само еден, значи само еден пораз од Англија во квалификации за Мундијал. И тоа на гостински терен. Ни повеќе, ни помалку, Германија. Бесмилосна селекција. Вакви резултати како Халеева комета.

Ќути што Македонија ја потрефи. Ќе се памети ова цел живот.

Kajgana Shop

На врв Bottom