Dve bevme, i osven pripadnici na FFM vo terren nemashe drugi licnosti od MKD .Друже ти си ако не едини, еден од малкуте што го видел ова во живо, ако имаш виедо сподели ако не памти го ова до крај на живот и за нас!
druzhe, jas od vnatre gi motivirav LOL. Vtor pat gledam MK 90 minuti, prvata so Kosovo (vlegovte vo EP), vtor pat istoriski uspex. Ako prodolzham vaka Makedonija ke bide svetski shampionЕеее тигри бе, ти ли ја браниш честа на Македонија
Сведок си бил на голема утакмица, ептен ти завидувам.
Во прва следна прилика кога ќе се игра во Скопје, здравје Боже со публика со се да е ок, имаш колку сакаш карти од мене за тебе и со кој се планираш да гледаш таа утакмица. Форумот е тука не бега, јас ќе ти пишам коа ќе е можно такво нешто, оти јбг како ќе биде со короната никој не знае. Спортски поздрав.Dve bevme, i osven pripadnici na FFM vo terren nemashe drugi licnosti od MKD .
Imam mnogu videi, od poslednive 6 minuta. Ke vi pratam vo tekot na denot.
Прегледај го приврзокот 290239
Автоматски споено мислење:
druzhe, jas od vnatre gi motivirav LOL. Vtor pat gledam MK 90 minuti, prvata so Kosovo (vlegovte vo EP), vtor pat istoriski uspex. Ako prodolzham vaka Makedonija ke bide svetski shampion
Кажи ми дека си од ДУИ, без да кажеш дека си од ДУИ.Dve bevme, i osven pripadnici na FFM vo terren nemashe drugi licnosti od MKD .
Imam mnogu videi, od poslednive 6 minuta. Ke vi pratam vo tekot na denot.
Ako ima Korona, Karta ke ti dadam jas. Ako e sve slobodno, ke mi osiguruvash tiВо прва следна прилика кога ќе се игра во Скопје, здравје Боже со публика со се да е ок, имаш колку сакаш карти од мене за тебе и со кој се планираш да гледаш таа утакмица. Форумот е тука не бега, јас ќе ти пишам коа ќе е можно такво нешто, оти јбг како ќе биде со короната никој не знае. Спортски поздрав.
Чист мајтап беше постот, неговиот пост беше далеку деградирачки според мене пред некој ден. За то со северна не се замарам мн мн, гледам Македонци во Германија петиција пуштиле до редакцијата на РТЛ да не именувале Македонија за време на мечот. Не знам шо очекуват шо се глупират кога официјално име сегде е С. Македонија.А зашто бе? Ништо лошо не кажа човекот, не' пофали.
Нема потреба за негативни коментари, мене лично секад ми сметале вакви "haha you suck we're the best we'd beat you hehe" коментари, цело време ги гледам на фб после некоја изненадувачка победа во некој спорт
Не го ставам твојот коментар со овие, ама не сфаќам зошто си му пишал тоа, позитивен пост беше (ако е тоа што видов у темава)
Ако си се фатил за Норт, јбг, ваљда не очекуваш човекот да знае што кур се дешава, ќе пишел ФИРОМ пред икс години, сигурно он знае зна нашата политика колку ние што знаеме дали Ерменија ќе се навреди ако ја наречеме Хајастан или ќе бидат среќни.
Затоа, ан сигурно, што пишува на уефа..тоа ќе пише, појма нема
Исто ко да пише "Spain demolished Kosovo'... не деак он знае дали е или не е легитимна држава, дали има политика, дали нема политика, дали Србија ќе се навреди ако ги спомне..
Чита резултат, пишува тоа што чита човекот
Ако е нешто друго онда...зашто бе, ништо лошо не мислеше
Pa zavisi, ima momenti koga stanam novinar@Tigri11 сериозно новинар си или ти ги дал картите некој наместо него да одиш?
Те прашав затоа што само на новинари и претставници од федерациите им е дозволено да го следат мечот во живо на стадион.Pa zavisi, ima momenti koga stanam novinar
Аа не ти влегувам јас ако треба преку ДУИ да ми пишува, такво човече сум јас, местото ме правиAko ima Korona, Karta ke ti dadam jas. Ako e sve slobodno, ke mi osiguruvash ti
И него местото го прави, потекло од Зајас имал хахахаххахаТе прашав затоа што само на новинари и претставници од федерациите им е дозволено да го следат мечот во живо на стадион.
Ne mi e profesia novinarstvoto, no sum imal sportski portal ako sakash poveke informacii.Те прашав затоа што само на новинари и претставници од федерациите им е дозволено да го следат мечот во живо на стадион.