Jas neznam sto tolko interesno vidovte vo trkata, interesni bea prvite 3 kruga i poslednite 5 se drugo si bese dosadija. Menuvanjeto na mestata od 7-13 e pickin dim za sport kade 1 dominira a drug probuva da go stigne i na kraj ke te zaebat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas neznam sto tolko interesno vidovte vo trkata, interesni bea prvite 3 kruga i poslednite 5 se drugo si bese dosadija. Menuvanjeto na mestata od 7-13 e pickin dim za sport kade 1 dominira a drug probuva da go stigne i na kraj ke te zaebat.
mnogu dobro vozese no mislam deka se odkaza radi sopirackite, ne sum siguren no taka razbrav od komentatorot na SK deka go povlekle radi sopiracki.Може некој накратко да објасни што се деси со Алонсо и каков перформанс имаат Алпине? За жал немав можност да ја гледам трката, пратев на моменти live standings, гледам се моташе околу 12то место и не завршил. @Zlatikevichius или некој друг?
Може некој накратко да објасни што се деси со Алонсо и каков перформанс имаат Алпине? За жал немав можност да ја гледам трката, пратев на моменти live standings, гледам се моташе околу 12то место и не завршил. @Zlatikevichius или некој друг?
Adrenalin od 50 krug pa nagore, pa osven mercedes i red bul koj se drugi bitni tuka?????значи според тебе да се тркаат само два тима за прво место, другите небитни. Тркава беше една од најдобрите што сум ги гледал адреналин до макс, буквално насекаде имаше дуели за гледање.
Adrenalin od 50 krug pa nagore, pa osven mercedes i red bul koj se drugi bitni tuka?????
Inaku se sekavas na taa legendarnata izjava na Alonso pred 3-4 godini: Equal engines for everyone, e togas ke bide interesna formula.
![]()
F1 2017 - Press Conference - Alonso: Equal engines for everyone!
www.youtube.com
Jas ne te nakaruvam da go prifatis moeto mislenje, no ovaa bese daleko od nekoja WOW trka kako sto sakas da ja prikazes, do 50 krug bese cista monotonos megu prvite 4 mesta, toa preteknuvanje na sekoj 4-5 kruga na ovie od 8-12 mesto ne mi prai nekoj film, plus trkata denesne po sto ke ja pamtis po preteknuvanjata na ovie od 10-15 mesto ili na toa deka posle 52 krug imalo borba megu Maks i Hamilton?друже иди гледај картинг ако ова не ти е интересно.
Можда треба да загине некој за тебе да ти е интересна трката па да има по што да се памти, трката беше топ цело време, ти друже не знаеш што е досадна трка, оваа сигурно не беше тоаJas ne te nakaruvam da go prifatis moeto mislenje, no ovaa bese daleko od nekoja WOW trka kako sto sakas da ja prikazes, do 50 krug bese cista monotonos megu prvite 4 mesta, toa preteknuvanje na sekoj 4-5 kruga na ovie od 8-12 mesto ne mi prai nekoj film, plus trkata denesne po sto ke ja pamtis po preteknuvanjata na ovie od 10-15 mesto ili na toa deka posle 52 krug imalo borba megu Maks i Hamilton?
Хамилтон милион пати искочи надвор од патека на таа кривина и ни збор не зуцнаа ФИА се додека Ред Бул не се пожали. Ама на крај Макс изгуби победа бидејќи искочи на истиот дел каде што Хамилтон секој круг намерно "излетуваше"![]()
Да не се жалеа може и ќе му прогледаа низ прсти како што го пуштаа Господин Луис да си прекршува правила 20+ круга.
Не сум нешто импресиониран. Далеку послаби перформанси од Рено лани. До душа, првиот пат прв влезе во бокс, и по излегувањето, делуваше доста конкурентно, имаше и неколку престигнувања, таму некаде 8, 9, 10 место беше. Ама после се случи нешто со сопирачките и почна да губи места. Само неколку круга по второто влегување во бокс, се откажа - влезе по трет пат, и не излезе.Може некој накратко да објасни што се деси со Алонсо и каков перформанс имаат Алпине? За жал немав можност да ја гледам трката, пратев на моменти live standings, гледам се моташе околу 12то место и не завршил. @Zlatikevichius или некој друг?