Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.768
- Поени од реакции
- 22.732
Toa e drug problem sekako.Прегледај го приврзокот 289646
Treba li da ja komentirame guzvata?
Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toa e drug problem sekako.Прегледај го приврзокот 289646
Treba li da ja komentirame guzvata?
Можда следна годинаА во некаква поблиска иднина кога нема да биде јагма за вакцини, дали е возможно на бирање со која вакцина би се вакцинирале, барем кај нас? Знам дека прашањево ко за у Македонија е смешно, но дали има бар некакви дискусии на таа тема?
Можеби ќе дојдат таблети наместо вакцини, пример Oravax tablet covid-19.А во некаква поблиска иднина кога нема да биде јагма за вакцини, дали е возможно на бирање со која вакцина би се вакцинирале, барем кај нас? Знам дека прашањево ко за у Македонија е смешно, но дали има бар некакви дискусии на таа тема?
Сум се пуштил на најако по српски форуми трујам. За татковинатаИмаме среќа шо во Србија се повеќе и повеќе има теоричари на заговор и останаа фира вакцини![]()
Доброволна е вакцинацијата, така да, може да одбиеш да се вакцинираш со вакцина што не ја сакаш. Само проблемот е колку ќе чекаш дур не дојде некоја од тие што ги сакаш...А во некаква поблиска иднина кога нема да биде јагма за вакцини, дали е возможно на бирање со која вакцина би се вакцинирале, барем кај нас? Знам дека прашањево ко за у Македонија е смешно, но дали има бар некакви дискусии на таа тема?
Го прелега она вирусот и сега чуствува некоја делумна сигурност. Инаку сега ќе беше застанена во гужвата и ќе чекаше за да сестра Драгица и удри цјепиво и ќе прошеташе 2 саати низ калемегдан и назад у територијава.Kako ne ti e jasno. Gledas vo Makedonija sto se desava?
Може ли да те прашам која би ја одбрал? Ако не ти е проблем.И зашто не сакаш со Астра Зенека да се вакцинираш?А во некаква поблиска иднина кога нема да биде јагма за вакцини, дали е возможно на бирање со која вакцина би се вакцинирале, барем кај нас? Знам дека прашањево ко за у Македонија е смешно, но дали има бар некакви дискусии на таа тема?
Не си во право, никогаш не би одела и дремела со саати во ред заедно со луѓе од неколку држави...имало и од Полска поред овие нашиве од екс Ју...Го прелега она вирусот и сега чуствува некоја делумна сигурност. Инаку сега ќе беше застанена во гужвата и ќе чекаше за да сестра Драгица и удри цјепиво и ќе прошеташе 2 саати низ калемегдан и назад у територијава.
Може ли да те прашам која би ја одбрал? Ако не ти е проблем.И зашто не сакаш со Астра Зенека да се вакцинираш?
Касно Бојко стиже на македонско поље.![]()
Борисов ни најавува 5.000 вакцини од Бугарија - СКОПСКО ЕХО
Бугарија идната седмица ќе добие 200.000 вакцини, а премиерот Бојко Борисов најави дека ќе предложи 5.000 да бидат испратени кај нас, изјавил денеска Борисов. Бугарискиот премиер уште во декември на владината седница во Софија, на која учествуваше и министерот за здравство Венко Филипче, рече...skopskoeho.mk
Edna den mamurlak a trombozata e eden na 100.000 pretezno mladi zeni ali ima terapija. Ama da, Biontech od site dobri e mozet najdobra ali izborot momentalno e zemi sto ima.Зошто не би сакал со Астра Зенека? Па имав читано дека предизвикува силна имунолошка реакција на организмот и како последица на тоа згрутчување на крвта... А со која би сакал? Веројатно со германската на Бионтек. Зошто? По кратко гугл пребарување имаш резултати за ефикасноста од секоја вакцина и на кој метод го напаѓаат вирусот
![]()
News and Trends
The latest news, videos, and discussion topics on News and Trends - Entrepreneurwww.entrepreneur.com
За моето здравје не се плашам и знаев дека ќе се заразам, се заразив и психички паднав тие 10 дена и ѕвонење кај моите на еден саат и ѕвонење на луѓе да ги проверат да не ме лажат дека немаат симптоми. Јас ја поминав на нога , изолиран и работејки од дома без никакви антибиотици.Не си во право, никогаш не би одела и дремела со саати во ред заедно со луѓе од неколку држави...имало и од Полска поред овие нашиве од екс Ју...
Смешно е што се плашите за своето здравје од попишувачите кои ќе бидат со маски и сите заштитни мерки,можете да се дистанцирате на два метра, да излувтирате....а од друга страна одите и се туткате таму.
Што мислиш, нели е поопасно дека ке добиеш корона таму чекајќи со саати или да си седиш дома и да се придржуваш кон сите мерки?
Моите деца не прележаа вирус а и ни на крај памет не им паѓа да одат у Србија.
Edna den mamurlak a trombozata e eden na 100.000 pretezno mladi zeni ali ima terapija. Ama da, Biontech od site dobri e mozet najdobra ali izborot momentalno e zemi sto ima.